Běžný termín

• Přesnost
  • Péče
  • Zařízení
Umístění: Nemocnice Mariánské Lázně s.r.o. Jiný

Pan doktor je opravdu profík a užasný člověk, měla jsem problém s inkontinecíjsem už 4 týdny po operaci a jsem moc spokojená. Velké dík panu DOKTOROVIOperoval mě v nemocnici v Rakovníku kde je užasný personál a sestřička v ordinaci u pana doktora v Mar.lázních je také skvělá

Umístění: Poliklinika Sokolov Jiný

K panu doktorovi jsem byla zaslána od jiného lékaře a když jsem se ptala svých známých byl mi tento pan doktor doporučen i s tím, že i když jsem objednaná na určitý čas tak si počkám. Po hodině čekání jsem si řekla, že asi odejdu, ale čekala jsem dál . Po hodině a půl mě konečně zavolali a to co jsem zažila v ordinaci jsem jen žasla. Pan doktor je skvělí profík, je milý, trpělivý, vše se mnou probíral, na vše se dopodrobna vyptával . Tohle je opravdu PAN DOKTOR. Byla jsem tam poprvé a poprvé říkám, že se těším na další návštěvu k lékaři. Tohle je neuvěřitelný člověk s obrovským srdcem s takovým optimismem a chutí člověku pomoci. Já jen žasla a příště budu klidně zase čekat, ale s tím rozdílem, že nebudu už nervózní. A vážně to co mi doporučil a předepsal zabírá a mě se ulehčil život.
Pane doktore díky za to že jste.

Umístění: SWISS MED CLINIC s.r.o. Běžný termín

Přátelský rozhovor, pro mne, laika, vše dostatečně vysvětleno.. Jsem naprosto spokojenVíce takovýchto lékařů

O
Umístění: Nemocnice Mariánské Lázně s.r.o. mužský urologický problém

Pán MUDr. Umer Said je skvělý odborník ke kterému jezdím již několik let z Lužce nad Vltavou /nedaleko Mělníka/ , mám k němu naprostou důvěru ,doporučila mi ho další skvělá lékařka,internistka paní MUDr.Alice Kolmerová , která působila v nemocnici Mariánské lázně

Umístění: jiné místo doporuční operace v Nemocnici na Homolce

Pan MUDr Said Ummer je specialista na svém, místě. Přítel měl vážné onemocnění, pro které musel na dvě operace. Obě operace byli v Praze na Homolce a byli velice úspěšné. Děkuji lékaři za vstřícný přístup.

Umístění: Poliklinika Sokolov

Z Karlovarského kraje opravdu urolog jak má být. V případě potíží/nejasností udělá opravdu maximum (všechna možná vyšetření). Sympatický a empatický lékař. Objednávací doba je do 1 měsíce, pokud přicházíte poprvé, což je parádní. A v případě dalšího vyšetření, vám ho pan dr.provede hned či v nejbližším termínu. Čekací doba v ordinaci je krátká, oproti jiným uro praxím. Má velice milou zdr.sestřičku, vše vysvětlí a uklidní. Dr. doporučuji maximálně!:-)

Umístění: SWISS MED CLINIC s.r.o. prostata

U pana Doktora jsem byl před Velikonocemi s problémem vedlejších účinků při užívaní léku na prostatu. Pan doktor, aniž mě prohlédl, prohlásil že nepotřebuji žádné léky protože na prostatě nenašel žádnou změnu a poslal mě domů. Já mám s prostatou dlouhodobé problémy a léky potřebuji. Takový přístup pana doktora Sauda Ulmera k pacientovi je nezodpovědný.

N
Ověřený profil

Pan Doktor je příjemný a ochotný. Dostala jsem se k němu na doporučení od jiné spokojené pacientky a musím říct, že jsem byla překvapena jak moc schopný a lidský je.Šla jsem k němu od jiné lékařky, které jsem nevěřila, že mě vyléčila. Pan doktor mě poslal na další vyšetření a vyléčil mě! Patří mé velké díky. Teď už vím na koho se obrátit.

Návštěva z ZnamyLekar.cz

Vynikající lékař a hlavně lidský. Vždy pomůže a důkladně vyšetří. Škoda že není více takových lékařů. Smekám a děkuji !!!

I
Ověřený profil

Pana Mudr. Umer Saida jsme si vybrali na základě těchto hodnocení a velmi dobrých referencí, které jsme nalezli právě na vašich stránkách. Po hrozivých zkušenostech, které jsme doposud získali v Plzni, kde jeden nejmenovaný "pan doktor" určil mému otci rakovinu prostaty takřka od stolu a to s tím, že už je na léčbu moc starý a že tuhle diagnozu má v jeho věku téměř každý, jsme se rozhodli pro změnu a to do soukromého sektoru. A musím uznat, že jsme dobře udělali. Pan doktor Said je velmi laskavý a příjemný člověk. Stejně tak jeho sestřička. Po zkušenostech z Plzeňské urologie, kde léčí jen na základě stáří pacienta, se můj otec cítil zase jako člověk, kterému je zřetelně a názorně vysvětleno jaký výkon mu bude prováděn a co ho čeká. Už od první návštěvy u pana doktora jsme odcházeli uklidněni, že jsme konečně v dobrých rukou profesionála. Po důkladném vyšetření se nakonec zjistilo, že to žádná rakovina není, jen rozsáhlý zánět.
Pana doktora můžeme vřele doporučit!!
Irena Wilhelmová

10 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobry den je mi 45 let a mam problem s fimozou. Nejde mi pretahnou predkozka ani v klidnem stavu. Velike potize mi to dela pri sexu s partnerkou. Je nejaka moznost konzervativni lecby? Jak bych mel dal postupovat? Dekuji

dobrý den souhlasím s kolegou zmeškalem

MUDr. Umer Said

Dobry den,chtela bych se zeptat jestli muzu brat Neuromultivit s Furolines,dekuju za odpoved

ano

MUDr. Umer Said