Poliklinika Sokolov
Podívejte se na další kliniky
Koho hledáte?
Hledejte jinou specializaciSlužby
Specialisté
Poliklinika Sokolov
Rokycanova 1756, Sokolov 356 01Pojištění
- Oborová zdravotní pojišťovna
- Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
- Všeobecná zdravotní pojišťovna
- Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR
Názory o lékařích (31)
Antonín Tokár
Úplně nejlepší. Vždy nejlepší pomoc, nebýt této ordinace ležím v nemocnici. Sestřičky hodné vstřícné a hrozně milé. Moc děkuji p. Doktorce za vše a sestričkám tak též.
Dagmar Kommová
Paní doktorka je vlídná a vždy mi pomohla, jsem velmi ráda, že je mou lékařkou, sestřičky jsou také velmi hodné a vstřícné.
Petr V.
dnes po předchozím telefonickém domluvení jsem byl bez dlouhého čekání odborně vyšetřen včetně RTG, naprostá spokojenost
Zdenek Plechatý - Berousek
Nejlepší doktor a personál. Pokud rozdává mě všude po pěti hvězdičkami,tento doktor si jich zaslouží deset
Miroslav
Paní doktorka supr,ale dovolat se do ordinace katastrofa
L.Š
Jedním slovem KATASTROFA!!!!!!!
Pan doktor neochotný a sestra to samé. Při zadání o zadanku na diabetologii jsme byly poslany do patřičných míst s tím že bůh ví, čím jsme si cukr měřili a ze máme přijít na krev a pak se uvidí..... ( hodnoty cukru jsou max 11.1 ale my měli jednou tolik ,což už je extrém) zkušenost je taková že když na tu krev člověk jde ,doktor řekne že je to v pořádku. No asi ne !!!!!! Když je člověku špatně a má vše co nasvědčuje cukrovce plus ty hodnoty. K němu už ani pro paralen !!!!!!!!
Daniela
S panem doktorem mám jenom dobré zkušenosti. Je rychlý, ale není to na úkor pacienta. Je vidět, že už má zkušenosti, je to profik, je velice empatický, ale i sympatický
Valentina Rousková
Tohle je přesně ten doktor, kterého jsem potřebovala. Tomu se opravdu dá říkat doktor. Ten člověk má srdce ze zlata, odvádí práci kterou má a nefláká to jako většina Sokolovských doktořin, pozvedne vás i duševně, je chápavý a ráda si s ním vždycky povídám na tu chvíli, je to doktor, za kterým se nebojím jít, ať už z psychického hlediska nebo toho fyzického, ode mne má velké dík!
P.J.
Pan doktor velice naládový,ať tam člověk přijde v jakoukoli dobu. Vůbec ho nezajima jak vám je. Sestry věta co potřebujete šilena! Asi doktora. A dnes jsem zjistila,že už jim dělá problém člověku říct i co se týka zdraví. Neskutečná neochota . čekate hodinu v cekarne a pak si vyrizuje sve veci a na vas se ani nepodiva. Velice mne zklamal. A uz mu neverim.
Lenka Sládková
Úžasný a milý pan doktor a také sestřička. Velmi děkuji za každé ošetření v jeho ambulanci ,za krásný lidský přístup jak pana doktora tak jeho velmi milé sestřičky. Má poslední návštěva dnes 27.2.2024 s obrovskými bolestmi v nohou, které trvali již druhý měsíc a již byli nezvladatelné. Pan doktor hned věděl od čeho bolest vzniká a okamžitě mi pomohl. Pane doktore, moc si vás vážím a s velkou láskou a úctou k vám z celého srdce děkuji za vaší pomoc. Za mě nejlepší lékař v celém Karlovarském kraji. Děkuji opravdu velmi děkuji Lenka Sládková