Spravovat zařízení Upravit údaje Zobrazit lékaře Poslat zprávu
Zobrazit telefonní číslo

Dbejte o své zdraví

Zůstaňte doma a vyberte online konzultaci pro zahájení nebo pokračování léčby. Pokud to potřebujete, můžete si také objednat návštěvu v ordinaci.

Jak to funguje?

O nás

Ordinace

Nemocnice Mariánské Lázně s.r.o.

U Nemocnice 91/3

• Přesnost
  • Péče
  • Zařízení
    Lékař: MUDr. Vladimír Kadlec Jiný

Zdravím všechny, kdo potřebuje zrovna pomoc. Doktor není jako Doktor, jde o empatii, zkušenost, důslednost. A MUDr. Kadlec mě zřejmě zachránil,, nikdy, nikdo ten čas neví, ale on tuší, ví! A o to jde. Jen mohu napsat veliké díky !!!!

Lékař: MUDr. Umer Said Jiný

Pan doktor je opravdu profík a užasný člověk, měla jsem problém s inkontinecíjsem už 4 týdny po operaci a jsem moc spokojená. Velké dík panu DOKTOROVIOperoval mě v nemocnici v Rakovníku kde je užasný personál a sestřička v ordinaci u pana doktora v Mar.lázních je také skvělá

Lékař: MUDr. Jana Buchlovská Jiný

Paní doktorka je moc ochotná a velmi příjemná. Normálně během vyšetření komunikuje, snaží se vše vysvětlit, nemáte strach se na něco zeptat. Je vidět, že jí práce baví a rozumí jí.
    Sestřičky v ordinaci v Mariánských Lázních jsou také super.

N
    Lékař: MUDr. Josef Švec (Primář) Jiný

Vstřícný, komunikativní a velice šikovný pan doktor. Výborná péče, ochota a přístup také jeho sestřičky.

Lékař: MUDr. Jana Buchlovská akutní problém

Navštívil jsem paní doktorku během pobytu v lázních, kdy jsem měl akutní problém. Setkal jsem se s velmi empatickým přístupem jak od ní tak od sestřičky. Nechala udělat všechna vyšetření a měla velmi lidský přístup. Na každou otázku odpověděla. Za mě velmi dobrý lékař.

O
    Lékař: MUDr. Umer Said mužský urologický problém

Pán MUDr. Umer Said je skvělý odborník ke kterému jezdím již několik let z Lužce nad Vltavou /nedaleko Mělníka/ , mám k němu naprostou důvěru ,doporučila mi ho další skvělá lékařka,internistka paní MUDr.Alice Kolmerová , která působila v nemocnici Mariánské lázně