č.d. 184, Trstěnice 56957
Sl
Čekala jsem hodinu, i když jsem byla objednaná, vůbec nekomunikuje
• Praktický lékař stomatolog • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
dojíždím za panem doktorem ze svitav již 3 roky a jsem naprosto spokojený! po dlouhé době mně nevadí návštěvy zubaře
mackujosef
Citlivý,vtřícně reaguje na přání pacienta.Dlouho jsem hledal dobrého zubaře-našel jsem mladého velmi dobréhozubaře,jistě již profíka.Doporučuji. Macků Josef JEDLOVÁ
B
Blanka Altová
Velmi empatický, citlivý, ohleduplný a pohotový i vstřícný, není zbytečně upovídaný. Hledá nová řešení pro staré problémy a vysvětlí příčiny problémů, neléčí jen následky a dává dobré rady k jejich předcházení. Má velice dobře vybavenou ordinaci.
Sympaťák, ví si rady, profík, takhle si představuju, že se mají trhat zuby!
Mluví, nemluví - hlavně, že to nebolí:-) Zůstaneme u něj, konečně po dlouhé době šikulka!• • •
Vynikající stomatolog, napravil chyby předešlého kolegy, je to profesionál!
vybavena ordinace,příjemný.snaží se zmírnit bolest.Mladý sbírá skušenosti,myslím,že bude jednou profik.Základy má od své maminky (výborné zubní lékařky).
naprostý profík, perfektně vybavená ordinace, empatický
Vynikající lékař, vstřícný, nabídne co lze dělat, vše vysvětlí. Snaží se pracovat s maximálním omezením bolesti. Mám výbornou zkušenost.
```• • •
je to ťulda, zmatený, moc nenamluví ale jinak v poho, prostě mlaďoch. tipuji ho tak na věk kolem 29 let.