Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíZkušenosti
Chloubovi
Výborná lékařka s profesionálním přístupem! Ochotná, trpělivá, pečlivá, usměvavá,...Nedává ATB hned ve dveřích jak je zvykem mnoho lékařů. Vždy vše důkladně prošetří, mám v ní max.důvěru. Chodila jsem tam jako dítě a nyní tam chodím se svým synem. Také velká spokojenost se sestřičkou. Obě jsou prostě ženy na pravém místě!
Alena
K paní doktorce jsem chodila 18 let a musím bohužel napsat, že jsem se těšila, až od ní přejdu k lékaři pro dospělé. Paní doktorka mi na všechny mé nemoci předepisovala pouze Biseptol, což je takový trabant mezi současnými ATB, navíc ze mě velmi často dělala simulanta a záškoláka, na každou mou návštěvu, když jsem byla nemocná (podotýkám, nemocná jsem byla max. 2x do roka) reagovala: "Áááá, tobě se zas nechce do školy". Nebo: To je tím, že jsi tlustá.... Paní doktorka ve mě zanechala pocit, že lékaři mě budou jen ponižovat a bagatelizovat mé problémy, později jsem se jejím návštěvám už vyhýbala a cokoliv mi bylo, jsem léčila sama doma...Věřím, že je plno pacientů, kteří jsou s ní spokojeni, ale u mě prostě nezabodovala, zpětně myslím, že se mnou měla osobní problém a hodnotím to jako velmi neetické.
Návštěvník
Chodila jsem k ní se starší i mladší dcerou. Za doby mé starší dcery, které je nyní 23let, jsem byla velice spokojená, ale od chvíle, kdy začala mít má mladší dcera časté zdravotní potíže a opakované nemoci, tak paní doktorka dávala jedny antibiotika za druhými. Její stav se tím pádem horšil a nic se nelepšilo. Po čase jsem si musela většinu krevních rozborů sama vyžádat i přes její občasný nesouhlas. Začala se chovat arogantně, přehlížela veškeré její potíže a absolutně odmítala cokoliv dělat. Vše zkoušela házet na jiné a absurdní věci. Už se těším až přejde k dospělé lékařce.
chodila jsem k ní už jako dítě a pak se synem bohužel malej u ní vždy plakal hlavně když viděl sestru . léčba bohužel nikdy nic moc téměř vždy dala antibiotika aniž by to bylo nutné . jsem ráda že jsem odešla jinam
~
K paní doktorce jsem chodila 19 let, a nemůžu si na ni ani trochu stěžovat. opravdu nejlepší dětský pediatr, kterého znám.
~
Paní doktorka má perfektní přístup jak k dětem, tak i k rodičům. Každý problém dokáže věcně vysvětlit a tím uklidní vystresované rodiče. Žádný problém nebagatelizuje a snaží se nic nezanedbat. Rodičům poradí jak postupovat v případě komplikací, jak nemocnému dítěti co nejvíce ulevit.
Přešli jsme k ní před čtyřmi lety, protože dcera byla velmi často nemocná a doktorka, kterou jsme před tím navštěvovali nic nechtěla řešit... Ukázalo se, že dcera měla silně oslabenou imunitu, hrozilo jí, že zkončí v nemocnici.
Dnes je dcera naprosto zdravá. Paní doktorko, Děkuji Vám.
Já k paní doktorce chodím od narození. Už celých 18 let a lepší jsem ještě neviděla. Je opravdu nejlepší! Škoda, že už od ní za chvíli musím pryč! Opravdu pomůže se vším!
~
K paní doktorce chodím 6 let s jednou dcerou a 4 roky s druhou. Má osobní přístup, je milá, pečlivá, chytrá, má hodně zkušeností. Vždy nám dokázala dobře poradit. Má hezký přístup k dětem. Chodíme tam moc rádi. Nikdy se k dcerám nechovala ošklivě, zvládá i děti, když třeba hůř komunikují, počká, dá jim dost času. Podle mého názoru je skvělá jako doktorka i jako člověk. Vždy milá, ochotná, vstřícná. Nikdy jsem ji nezažila naštvanou nebo navztekanou. Takhle paní doktorka je prostě profesionálka, ale hlavně je na ni vidět, že i když práci dělá dlouho, tak ji stále baví a dělá ji ráda.
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.