nám. Republiky 27, Plzeň 30100
Petra
Výborný lékař s úsměvem na tváři! Chodím k panu doktorovi vice než 12 let a vždy je velmi empatický a pečlivý. Jsem šťastná, že je mým lékařem.
• Ordinace prakt. lékaře pro dospělé • Jiný •
AL
MUDr. Červený je mým ošetřujícím lékařem již přes 15 let. Ano, pěje se tu na něj jen samá chvála...jakpak by ne. Je skutečně skvělý!
• Ordinace prakt. lékaře pro dospělé • Jiný •
Nejlepší lékař kterého znám. Velice příjemný a velice pečlivý. Odtěhovala jsem se z Plzně 22 km směr Manětín, ale lékaře bych neměnila ani za boha.
Barbora
Ten nejlepší, nejúžasnější a nejpečlivější lékař, který existuje. Žádný problém nezamete pod stůl, vše bere vážně. Ta nejlepší péče, kterou si umím představit - děkuji!!!
Ondřej Droppa
Jeden z nejlepších praktických lékařů , co jsem kdy potkal. Velmi milý a vstřícný pán, který se umí do vás vcítit a pozorně poslouchá co vás trápí. Také vždy velmi dobře poradí a vždy mi pomohl!
Ondřej Droppa• • •
T
t.starostova
Pravděpodobně nejmilejší a nejvstřícnější doktor, jakého jsem měla možnost poznat. Nic nenechává náhodě a vždy, když si není 100% jistý pro jistotu nechá testem vyloučit ostatní možnosti. Má neuvěřitelnou paměť na zdravotní, tak i osobní informace, vždy přívětivou náladu. Můj celkový stav se za dobu, co je mým lékařem rapidně zlepšil, a to díky jeho dobrému odhadu a doporučené péči u specialistů, kdy si následně vždy zpětně ověřil výsledek. Bydlím a žiji v Praze, ale tento lékař za dojíždění skutečně stojí!
N
Nada
Jeden z nejmilejších lidí, co jsem ve svém životě poznala. Péče je nepopsatelná, jeho znalosti nedostižné a vstřícnost božská. Uplně nejlepší na světě. Milý za jakýchkoli okolnosti, opravdu velký člověk, skvělá osobnost. Děkuji.
Jary
Báječný lékař!
Vždy se usmívá, snaží se pomoci a je to snad jediný lékař, které znám, jenž se o pacienta opravdu zajímá!• • •
Jirka
Vždy když přijdu do ordinace, mám pocit, že mě rádi vidí :)
Krom toho ví, co dělá.• • •
J.Camastral
Vyborny lekar,vstricny,citlivy,takove slunicko.Vzdy je ochoten pomoci.Sestricka mila mam jen velice dobre zkusenosti.
Upravit nebo spravovat profil- Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Plzni
- Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Plzni
- Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Plzni