Blanenská 982,Kuřim, Kuřim 66434
I
Ivana Růžičková
Pani doktorka je moc šikovná a hlavně má perfektní přístup k pacientům. Mě hodně pomohla před 5lety, kdy mě operovala. Před týdnem menší chirurgický zákrok, včera vyndaní stehů a opět velká spokojenost. Také k ni chodím se synem když má úraz a opět milý přístup a perfektní ošetření. Nic nepodceňuje.Sestrička je velmi hodná milá a šikovná. Takže jedním slovem paní doktorko a sestričko jsme s Martinem rádi, že Vás tu máme.
• Chirurgická ambulance • Jiný •
R
Radka Š.
Paní doktorka je perfektní, milá, dokáže uklidnit. Byla jsem u ní se synem, který měl úraz. K dětem se chová velmi vlídně, dokáže jim vše vysvětlit, co bude následovat. Paní doktorku doporučuji, je to člověk na svém místě.
• Chirurgická ambulance • Jiný •
Střibrenka Stříbrná
Paní doktorka je vynikající chirurg.Syn měl opakovaně zarůstání nehtu,Ona mu pomohla a od té doby máme pokoj.Velmi si paní doktorky vážím.Také sestřička Jana je velmi šikovná. Zlatuše Zemachová
Laďka Bémová
profesionální ,,,paní doktorku doporučuji ,,výborný přístup k pacientům ,vše před zákrokem odborně vysvětlí uklidní
J.K.
Lidé nemají rádi doktory. Proč? Protože chtějí být zdraví. A když už některého musí navštívit, očekávají, že budou milí, ochotní, profesionálně zdatní, vstřícní, precizní ... a taky si budou s námi pacienty povídat, Když takoví nejsou, stěžujeme si. To děláme rádi. A když narazíme na někoho kvalitního, je to samozřejmé a mlčíme. Ale kde najdeme výše popsaného doktora nebo doktorku se všemi těmi super vlastnostmi? Jedna taková doktorka sedí za dveřmi chirurgické ambulance v Kuřimi. Jmenuje se Renata Procházková a je perfektní. Pro mne je to vzor doktora, takového, jaký by měl být. A ti, co o ní říkají, že je navíc pěkná ženská, tak mají pravdu. Vřele doporučuji a díky, paní doktorko.
Martin Pospichal
Kdyz to budu brat jako clovek a jako chlap je to nadherna pritazliva zenska a z profesionalniho hlediska je to strasne mila,prijemna,dusledna,ochotna a profesionalni clovek na svem miste
Kateřina Jarošová
Souhlasím. Šikovná, profesionál, příjemná.
- velmi šikovná, precizní