MUDr. Radmila Mazlová

Zubař Více

Slavkov u Brna 1 adresa

Praktická zubní lékařka

Malinovského náměstí 551, Slavkov u Brna 68401

Dnes jsme navštívili Mudr. Mázlovou se synem poprvé, jelikož naše paní zubařka měla dovolenou a synovi přes noc otekla celá tvář z ničeho nic.. Paní doktorka neměla absolutně žádný vstřícný postoj k dětem, byla přísná až nepříjemná.. Syn se jí bál, takže nechtěl otevřít pusu, tak na něj zvedala okamžitě hlas stylem "říkám ti otevři tu pusu, slyšíš" apod.. Neustále na něj křičela "neřvi", a že už by mohla jít dnes domů, jak je z něj už unavená (to bylo 8:30 ráno), pak měla prupovídky i ke mě - co jsem to za matku, že nemá ze mě žádnou autoritu a neposlouchá mě aby otevřel pusu, tak jak ji může mít z ní, apod..Nakonec na sílu mu ten zub vyvrtala, a my oba odcházeli se slzami... budu ráda, když syn nebude od nynějška takto vyvádět při každé návštěvě zubaře, jen díky tomuto otřesnému zážitku.. přitom doteď ikdyž mu zubařka dělala plomby do zubu tak to vydržel a nemusela jsem ho ani držet apod.. Takže za nás rozhodně nedoporučuji!

• ~

Díky zanedbání a nedoléčení poúrazového stavu horních zubů a nasazení můstku na nedoléčené zuby určitě nedoporučuji. Po dokončení můstku jsme si myslel, že bude vše v pořádku, ale následně se vyskytli komplikace - zánět díky nedoléčení. Takže jsem přešel k jiné zubařce. Museli mi sundat můstek a poslat mě na kliniku na operaci. Díky této velice bolestivé zkušenosti, způsobené nedbalostí paní doktorky, určitě NEDOPORUČUJI !

• K doktorce Mazlové jsem chodil dost let, ale jak bylo zmíněno čím je starší tím je její odbornost horší. Vše odbívá a když potřebuji udělat něco nad rámec pojištovny tak to odbyde jako by se jí do toho nechtělo ačkoli bych si to musel stejně zaplatit. Ve Slavkově už zubaře nemám, přešel jsem na doporučení k zubaři do Brna, který je mladší, pečlivý, má nejnovější přístroje a cenově na stejno. Nechápu že si vůbec Mazlová třeba dovolí objednaným pacientům ani neposlat sms když onemocní, je totálně neprofesionální a jsem rád, že už u ni nejsem. Nechápu, že se tak za těch x let změnil její přístup k pacientovi!!!

• Osobně musím říci, že k této paní doktorce chodím pár let a prošla jsem takřka všechny zubaře ve Slavkově u Brna. Ovšem i po těch pár letech u téhle lékařky nutno konstatovat, že od ní budu odcházet a ve Slavkově člověk kvalitního zubaře opravdu nenajde.Podle mého názoru se v práci lékaře odráží i jeho stáří. Praxe je také důležitá to nepopírám. Ovšem mladí lékaři jsou často pečlivější a obeznámenější s moderní technikou. Za kvalitu se holt platí, to je bez debat.
    Moje zkušenosti s ní a i mojí rodiny:
    1) V rámci preventivní prohlídky mi přehlédla kaz.
    2) Pokud člověk požadoval čištění zubního kamene v rámci preventivní prohlídky, tak to odbyla a kvalitně nevyčistila a dokonce jednoho z rodinných příslušníků odbyla, že zubní kámen v rámci preventivní prohlídky nečistí.
    3)Naprosto neodborně ošetřila zánět dásně, nustále tam cpe drény, místo aby jasně doporučila vytržení osmičky.
    4) Naprosto neposkytuje informace když vidí náběh na paradontózu o možnosti návštěvy dentálního hygienika, což je sice placené, ale vyplatí se, protože nové zuby jsou mnohonásobně dražší.
    Mě se nelíbí když zubaři podceňují zubní kámen a dělá jich to převážná většina. Člověk zkrátka musí obejít pár doktorů a třeba i dojíždět než najde kvalitu. Podle mne je důležité nebát se od lékaře odejít, když člověk není spokojen. Je to tržní prostředí jako každé jiné.

• Šikovná, pečlivá, ochotná poradit, ale jak bylo již zmíněno, vše si nechá zaplatit. Ale já si za kvalitu rád připlatím...

• výborný přístup k pacientům. Praxe a zkušenosti to dělá dobrou zubařku zubařkou:)) doporučuji!
    Vlčík

Ochotná,odborně vysoce erudovaná,pečlivá.

• Z

Velmi dobrá paní zubařka,jme s ní s manželem naprosto spokojeni.Ostatním doporučuji