MUDr. Zina Pellantová

Pediatr · Více o specializacích

Hradec Králové 1 adresa

Zina Pellantová
PL pro děti a dorost a dět. nefrologie

Na Výsluní 1438, Hradec Králové 50008

• Za paní doktorkou jsem jako dítě pravidelně dojížděla 100km do nefrologické poradny.... Špičková odbornice s velice přátelským přístupem.... Mohu jen doporučit!!!

• Moje doktorka už od malinka

• Chodila jsem k ní já, bratránci i sestřenice, celá rodina na ní nedá dopustit. Nepodceňovala žádné příznaky, vždy jim věnovala péči. Má velmi příjemné vystupování...nejlepší pediatr v Hradci!

• Paní doktorka je naprosto úžasná. Děti ji milují a já ji mohu na 100% věřit. Vždy nám pomohla a dostala ze všeho. Po zkušenostech s první dětskou, kam jsem chodila s dětmi na začátku, nedám na paní doktorku Pellantovou dopustit.

Naprosto v pořádku.

•  •  •

• Z

Zkušená lékařka s dlouholetou praxí (primářka dětské kliniky FNHK). Soustavně se vzdělává, zodpovědná perfekcionalistka.

Paní doktorka je super...sama jsem k ní chodila jako děcko a ted k ní chodím se svým synem...je strašně pečlivá a vše dobře vysětlí..

• H

Paní doktorka je moc dobrá lékařka a je moc milá

• N

Velmi příjemná paní doktorka, vše dobře vysvětlí a poradí. Neméně příjemná je i sestřička v ordinaci a o je vidět málokdy.