Dr. Martínka 7, Ostrava 70030
Tyršova 34, Ostrava 70200
Pavlovova 29, Ostrava 70030
Dr. Martínka 7/1491, Ostrava-Jih, Ostrava 70030
Váš účet byl odstraněn
Již rok chodím k panu doktorovi s opakujícími se záněty močových cest, po minimálně 7 recidivách mi neustále píše jen stejná antibiotika na akutní problém, o preventivní léky si musím říci sama, jinak mi je sám nenabídne (jím napsané léky však stejně recidivě nezabrání). Na mou otázku k doplňkové, či jakékoli jiné léčbě (když současná očividně nefunguje) má jedinou odpověď - toto my neděláme, s tím Vám nemohu pomoci, nic o tom nevím. Jeho jediná "odborná" rada, kterou mi vždy dá na cestu - musíte hodně pít a teple se oblékat (piji i oblékám se stejně po celý svůj život - vydatně). Budu si hledat jiného lékaře, docházení sem nemá žádný význam.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Relovská
S panem doktorem jsem velice spokojená.Je velice pečlivý,okamžitě našel problém,který nikdo jiný u mne neregistroval....mockrát děkuji.Hana R.
odborník na svým mistě jenom sestru až výměni nebo vyhodi neschopna a neví naco jsou telefoný.
Ochotný,ve svém oboru č.1,prostě není co dodat!!!
Marie
Pan doktor je pečlivý ,poctivý v práci ,vysvětlí,vyhubuje ,že chodíte pozdě.
Doporučuji,snad jenom by mohl být více otevřený svým pacientům a bral je jako rovnocené partnery.
Mrně
Vynikající odborník a specialista na svém místě
Vynikající odborník
```• • •