Václav Janeček
CHIRMED v.o.s. - lékaři specialisté

Masarykova 885, Humpolec 39601

Já sú spokojená. A měli byste být také. No
    adáváte, ale čekárna je stále plná.

• CHIRMED v.o.s. - lékaři specialisté Jiný  •

• joo. Janeček to je dílo samo o sobě. Ten se s tím nesere a je mu to u pr.. na naraženou ruku vám dá na ni sádru. Nikdy jsem u toho doktora nebyla a ani bych k němu nešla. Ale vím co některým spolužačkám ze školy prováděl za úkony. Upřímně, bála bych se a nikdy bych k němu nešla skrz nějaký chirurgický zákrok např. vyříznutí znamínka, nikdy. Rozhodně ho nedoporučuji protože mi prijde neprofesionální a je mu všechno jedno a přijde mi jak kdyby to nebyl ani doktor.. no co vy víte jak to je v Humpolci je možné vše nemožné.

• Skvělý doktor. Z ničím se nepáře ale svou praci odvádí dobře..

• Po vyříznutí malého (2mm velkého) znaménka se mi udělala na místě obrovská jizva o průměru 2cm. Když jsem lékaře navštívil s tím, že se mi ta jizva nelíbí, tak mi jen řekl, že to je nějaký "ateroid" (latinský výraz). Prý to není problém, ať přijdu za týden, že to vyříznem a upravíme. Už jsem nenašel odvahu tam s tímto problémem jít. Problém je, že je to jediný Humpolecký chirurg a pokud máte úraz a nezavoláte si sanitku, tak na 90% někdo ze známých hned odveze k němu. Takže ať doporučuji, nebo ne, tak stejně vím, že až se mi zas něco příště stane, tak opět zavítám do jeho superambulance.

Dan

• Já mám dobré zkušenosti s Dr. Janečkem. Pohotovost v Pelhřimově - katastrofa :(

• vždy mi pomohl

u něj jsem byla jednou se zlomenou nohou, kterou mi nejen málen zlomil znova, když mi sundalali sádru, ale honu mám do dneška oteklou a křivou!!!!! teď tam chodím znova, úrprazila jsem si nohu když sem padala ze schodů, tak je dobrej...........ovšem jedinej si z těch 3. si všiml že mám otelký nohy............
    Jinak ale děsný..moje známa tam byla vyžezávání znamínek, a pak jí stehy vyndal dřív než měl a těď má prý jizvy větší než byly ty samotný znamínka!!!!!! hodně lidí na něj nadává, pokud můžete, zajděte jinam!!!!!!

• good

• 4x jsem k němu šel se stejnou bradavicí, která se po každém vyříznutí ještě více rozrostla, nakonec jsem skončil v nemocnici pod úplnou narkózou a udělali mi to jen jednou a zato pořádně... dodnes bez problémů
    k panu MUDr. Janečkovi už nikdy více

• N

Jestli si necháte vyříznout třeba znaménko a pak po zašití doufat v nějaký estetický závěr, jděte jinam. V lepším případě budete mít jizvu, jako když vás někdo postřelí. Kromě toho, když jsem tam byla naposledy, tak se nedalo hovořit ani o pokusu a zachování aseptického natož sterilního prostředí během zákroku.