Jmenuji se Šárka Kohoutková. Profesí jsem psycholožka a psychoterapeutka. Kromě studia psychologie, sociální práce a genderových studií na vysoké škole jsem absolvovala psychoterapeutický výcvik v satiterapii, postgratuální výcvik v gestalt terapii,výcvik v krizové intervenci, vzdělávání v kolaborativní praxi Možnosti dialogu a řadu dalších kurzů. Snažím se neustále vzdělávat a pracovat na sobě tak, abych Vám mohla pomoci na Vaši cestě. Pracovala jsem 8 let v ambulantním programu Společnosti Podané ruce v Brně jako psycholožka a terapeutka. Stejně dlouho se věnuji i různým formám internetového poradenství. Pokud Vás zajímá podrobnější přehled mého vzdělávání a praxe, můžete si prohlédnout můj profesní životopis mém účtu na LinkedIn.
Individuální slevy možné dle domluvy (např. pro studenty, osoby na mateřské a rodičovské dovolené)
- Adiktologie
Rodinná psychoterapie
1 800 Kč -
Jamné 45, Tišnov 666 01
Váš účet byl odstraněn
Zachránila mi život v nejtemnějších chvílích mého života. Skvělá psychoterapeutka, skvělý člověk. Naučila mě pracovat se svou myslí a obohatila tak můj život. Šárce patří velké díky za to co a jak dělá.
• Psychologické poradenství, psychoterapie - Šárka Kohoutková, Lidická 40 • osobní psychoterapie •
Viktoria
Bola som prvý krát a bola som spokojná, určite ju budem navštevovať viac krát. Teším sa k čomu sa dostaneme.
• Psychologické poradenství, psychoterapie - Šárka Kohoutková, Lidická 40 • psychologické konzultace •
Z
Zuzana
Skvěle vedena konverzace, ujasneni si priorit, vše bylo vedeno pozitivně i jsme se zasmaly, určitě bych přišla znovu.
• Psychologické poradenství, psychoterapie - Šárka Kohoutková, Lidická 40 • •
Váš účet byl odstraněn
Paní Mgr. je velmi vstřícná k vyslechnutí potíží, pozorně naslouchá a rozebírá dané problémy, její dotazy a následné rady jsou fundované, je to opravdu výborná psycholožka. Je milá, příjemná, dokáže najít problém a poradit, navést.
• Psychologické poradenství, psychoterapie - Mgr. Šárka Kohoutková • Pomoci vyhodnotit potíže, poradit s řešením problémů. •
Váš účet byl odstraněn
Diky psychoterapii u Šárky Kohoutkové ziju. (bez nadsazky)
Vzdy me posloucha a pomaha mi videt/slyset veci ktere sama nevidim. Pomohla mi lepe chapat co se mi vlastne stalo a kdo jsem.
Po letech si znovu uzivam zivota!
Hodiny terapie mi jsou inspiraci, motivaci a podporou ktera byla v urcite fazi jedinna.
Jiz dva roky jsem se predevsim diky ni nedotkla hracich automatu a zvladam/ucim se zvladat zivot s generalizovanou uzkostnou poruchou. Dodava mi odvahu i motivaci coz zvysuje moje zaslapane sebevedomi. Pomohla mi rvat se s krutou realitou, zmenami, ztratami, smrti, bolesti a nejtezsi fazi meho zivota doposud. Zacinam byt zase sama sebou. Plne ji duveruji a jsem velmi rada ze se na sezenich i zasmejeme.
Jsem vdecna za to ze mohu chodit zrovna k ni.• Psychologické poradenství a psychoterapie - Mgr. Šárka Kohoutková • •
Alena L.
Vnímám to jako výsadu,že mohu chodit na psychoterapii k Šárce Kohoutkové.Je to 2 a půl roku,co jsem vyhledala její pomoc v zoufalé situaci, kdy jsem byla zničená osobnost ze života s manželem alkoholikem a narkomanem.Prošly jsme spolu velmi těžkým životním obdobím.S její pomocí poznávám, kdo vlastně jsem, že mám hodnotu a důstojnost, že nemusím být oběť okolností, ale mohu držet svůj život ve vlastních rukou. Učím se prožívat své emoce a vyrovnávat se s bolestí. Šárka je profesionálka se srdcem na správném místě. Nemám slov, abych vyjádřila vděčnost za její pomoc.
• Psychologické poradenství a psychoterapie - Mgr. Šárka Kohoutková • •
3 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den.Stala se nam taková věc.Našli jsme naši dceru 26.4.2018 predavkovanou na wc doma.Odvezli ji na ARO a následně do PS Opavy.Trpěla anorexii,sebepoškozováním a vlastně pokus o sebevraždu.Nyni je tam přes 14 dni.Nevim jak se s tim mam vyrovnat a kdo mi může pomoct teď a vlastně i potom…
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
chápu, že v aktuální situace můžete cítit strach a bezmoc. Určitě bych Vás chtěla podpořit v tom, abyste našla pro sebe podporu a mohla jednak zpracovat to, že se to stalo a jak…
Dobrý den, prošla jsem potratem a následně i ztrátou zaměstnání, myslím si pořád že mi něco je od toho potratu, se cítím rozházená, ale u doktorů vše v pořádku, občas pociťuji úzkost v krku, a hned si začnu myslet že se můžu udusis, zároveň se bojím tudíž být sama někde. Jak mám postupovat? Kam…
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den, připojuji se ke kolegyni. Potrat ať už vyvolaný nebo spontánní přináší tělesné i prožitkové procesy, které je někdy náročné zpracovat a zintegrovat. Vnímám jako velmi prospěšné mít…