Radoslav Khun
Praktické lékařství pro dospělé

Nádražní 1, Šternberk 78501

• Je to velice příjemný a ochotný lékař. Vždy se chová profesionálně, své práci velice dobře rozumí. Vzdy dokáže poradit, jsem s ním velice spokojený.

• Praktické lékařství pro dospělé  •

• Je to lékař? neschopenku a léky napíše, ale jinak ...

• Je to lékař v pravém slova smyslu, nemá chybu

• Na tohoto doktora nesahejte.I když trochu vypadá podezřele,ale to co se o něm píše tak to nemusí být pravda.Pravda může být,že je opravdu nemocen.Vždy umí poradit a chová se lidsky.Né jak druhý doktor,co ordinuje na stejné adrese.Druhý doktor má ordinovat od 8-12 hodin.Přijede v 10,30 a nařídí,že máme chodit po dvou do ordinace,že nestíhá ordinovat.U pana doktora Khuna se to ještě nestalo.Někdy musí ordinovat i po jeho ordinačních hodinách.

• Výborný doktor, hodný člověk.Pořád se opakující výtky s alkoholem jsou možná dány tím,že ho lidé úplně neznají,Já třeba vím,že je hodně nemocen a přesto ordinuje, a jestli někdy působí "ožrale", může tobýt taky tím.Já bych jej nevyměnila.

• Pan doktor má lidský přístup.
    Co se týká jeho občasných problémů s alkoholem, který doktor je občas nemá. Nebo spíš, kdo je bez viny ať hodí kamenem. V ordinaci byl vždy v pořádku.

• zzz

• Moc často k němu nechodím ale pokaždé co jsem u něj byl tak bych mu dal za 1.
    Je super a líbí se mi na něm že pracuje s člověkem a ne se jménem.Má lidský přístup a nebere to jako spousta jiných doktorů že jste ho ted momentálně vyrušili a on potřeboval svačit.Opravdu vřele doporučuji je fakt super

• je to moc dobry lekař ,ochotný a dovede poradit. doporučuji

• Pan doktor má jistě mouchy,ale já si na něj stěžovat nemůžu. Pokud bylo něco s čím si sám rady neveděl vždycky mě doporučil ke specialistovi!!! Lidský přístup!!!ČLOVĚK U NĚJ NEMÁ POCIT,ŽE JE ZBOŽÍ NA BĚŽÍCÍM PÁSE!!! SUPER!!!