Nádražní 582, Havlíčkův Brod 580 01
Husova 2624, Havlíčkův Brod 580 22
H.H.
Pan primář je člověk na svém místě, je to PAN lékař a těch má ČR málo. Vynikající odborník a velmi milý člověk. Díky němu opět chodím, běhám...s TEP....děkuji :))
• Nemocnice Havlíčkův Brod • Jiný •
Pepa Přelouč
Oceňuji zejména přístup pana primáře k pacientům, jeho erudici a snahu pomoci. Před lety doslova zachránil moji matku reoperací TEP kyčle provedené ... a úplně zanedbané a nakonec jsem jeho vděčným pacientem i já. Díky za vše !
• Nemocnice Havlíčkův Brod • Jiný •
Váš účet byl odstraněn
Velice dobrý specialista. Byla jsem před třemi měsíci na tep kyčle a jsem nadmíru spokojená. Už nikdy k jinému ortopedovi. Pan doktor Kubát je nejlepší a já si ho nesmírně vážím.
• Nemocnice Havlíčkův Brod • Tep kyčle •
Váš účet byl odstraněn
Pan doktor Pavel Kubát operoval kyčel mojí 78leté mamce. Za prvé- je špičkový odborník operatér s lidským přístupem jak k mladému tak ale i ke starému člověku. Takovýto přístup k pacientovi má málo málokterý lékař.
Za druhé je velice ochotný, vstřícný, lidský a nepovyšuje se nad ostatní. Pana doktora si nesmírně vážím a jsem mu velice velice vděčný a přeji mu především aby byl zdráv a aby byl štastný v osobním životě. Láďa• Nemocnice Havlíčkův Brod • •
Váš účet byl odstraněn
Pan doktor je borec. Usměvavý, milý, laskavý. A operovaná ruka je jako nová. Škoda jen, že je takových lékařů v našem zdravotnictví pomálu.
Váš účet byl odstraněn
Před lety jsem na doporučení jel se svými bolestmi k panu primáři Kubátovi. S tak vstřícným a citlivým přístupem jsem se do té doby nikdy nesetkal. Jezdil jsem tam po tom i se svými dětmi a rodiči. Můžu stoprocentně doporučit.
Váš účet byl odstraněn
Velice dobrý lékař s LIDSKÝM PŘÍSTUPEM. Děkuji za sebe i syna.
Mirek
Super doktor i člověk
Ježek Jan
Vinikající odborník a skvělý lidský člověk
Váš účet byl odstraněn
nejepší zkušenosti, vzorná péče, vysoká odborná úroveńv