MUDr. Patrik Horváth

Lipník nad Bečvou 1 adresa

Patrik Horváth
MED Centrum spol. s.r.o.

Osecká 309, Lipník nad Bečvou 75131

• S tak odborným , ale především lidským, velmi kultivovaným a srdečným přístupem k pacientovi, kterému chce opravdu pomoci, ne jen na něm aplikovat všechny možné preparáty dealerů, za patřičnou odměnu, jsem se u nás
    ještě nesetkala.Jsem s jeho prací lékaře velice spokojena a děkuji tímto panu doktorovi Horváthovi , za pomoc , kterou mne zbavil déletrvajících a vlastně neustupujících zdravotních problémů.Je to skvělé.Matoušková Y.

• S panem doktorem Horváthem jsem nad míru spokojená, nejvíc mi vyhovuje podrobné vysvětlení všech souvislostí. Líbí se mi i způsob jakým má zorganizovanou běžnou kontrolu. Nejprve si s pacientkou promluví o všech případných problémech, teprve potom se pacientka jde převléknout do kabinky na vyšetření a po něm zpět do civilu a nakonec se konzultuje případný další postup. Sestřička také velmi milá a ochotná.
    Doporučuji tuto pohodovou ordinaci.

• Ze začátku určitá nejistota z mé strany, ale čím znám pana doktoras déle, tím jsem víc a víc spokojená a doporučuji jej všem svým kamarádkám...Monika Návratová

• Jsem spokojená, velice vstřícný a příjemný přístup pana doktora k pacientovi. Vše mi vždy vysvětlí a zodpoví. Sestřička také velice milá. Jen tak dál. L

• Jeho přístup,jednání a profesionalita se jen tak nevidí.Jen doporučuji!Mně osobně pomohl moc!

• není třeba komentovat.

• PAN DOKTOR HORVÁTH JE LÉKAŘ NA SVÉM MÍSTĚ,JEHO PROFESIONÁLNÍ PŘÍSTUP K PACIENTKÁM SE NEDÁ OCENIT.MOHU JEN DOPORUČIT

• Budu se taky opakovat, ale tento pan doktor je opravdu odborník na svém místě. Vždy vše trpělivě vysvětlil a líbil se nám jeho přístup k nám laikům a taky to, že byl s námi od prvního vstupního pohovoru, přes všechna vyšetření až po všechny zákroky spojené s umělým oplodněním. Dnes jsme šťastnými rodiči krásného chlapečka a my za to nikdy nepřestaneme být vděčni hlavně panu doktoru Horváthovi ! Karla Hendrychová

• Chodila jsem svého času k němu na Tomášov a byla jsem s ním nadmíru spokojená byl lidský a snažil se pomoct a ne jen to snažil se najít vždy nejlevbější variantu Uměleho oplodnění. Když odešel byla jsem velice zklamaná a do centra už jsem nešla. Naštěstí to nebylo ani třeba.

• Chodím na gynekologii v Otrokovicích areál Tomy k panu doktorovi Kudrnovi,který je super.Dnes jsem jeho ordinaci navštívila a zjistila jsem,že každý pátek zde ordinuje pan doktor Patrik Horváth.Byla jsem z tohohle doktora velmi mile překvapena,byl taktéž perfektní.Mužu jen doporučit.