Stavím svou péči o pacienty na dvou základních kamenech. První je práce odvedená na sto procent. Vždy na Vás budu mít dostatek času a vždy vše dotáhneme do absolutní spokojenosti obou stran. Druhý neméně důležitý pilíř je to, že pacienti, kteří mi odcházejí z ambulance přesně ví co mají za nemoc a proč mají tu kterou mast nebo tabletu. Byli seznámeni se všemi možnostmi a sami si vybrali, jaký postup je jim nejbližší. Těším se na osobní setkání.
Více O mně

Patrik Havlán, MBA
Klinika Esthesia

Opletalova 1013/59, Praha 1, Praha 110 00

• V

Výborný pan doktor, moc doporučuji !!! Pomohl mi s mým problémem a přidal užitečné rady !!!

• H

super přístup, profesionalita, příjemné prostředí,

• EliteDerm Běžný termín  •

Dnes jsem u pana doktora byl na preventivní prohlídce, po letních dnech (znamének a pih). Na kožního lékaře se všeobecně čeká dlouho, dlouhé objednávací termíny, atd. Už při vstupu do čekárny na Vás vleze nikoliv pocit zdravotnického zařízení ale domácí pohody. Usměvavá paní recepční, o panu doktorovi Havlánovi nemluvě. Slušný, distingovaný, sympatický lékař, který se usmívá vše Vám vysvětlí ať jdete s jakýmkoliv kožním problémem. Podstoupil jsem kontrolu pih, mateřských znamének, preciznost, péče o pacienta na prvním místě. Jsem zdravotník, vím jací dokážou někteří být a to ani nevstoupíte do ordinace. Hned po kontrole byl tak ochotný, že mi jedno mateřské znaménko odstranil a domluvili jsme se na dalších výkonech. Na 1000% doporučuji. Za kvalitní péči si člověk rád zaplatí.. Díky moc doktore! :)

• T

Dneska jsem byla na zakroku u pana doktora po odstraneni bradavice a jsem vic, nez spokojena. Pan doktor je velice peclivy a vstricny, vsechno dopredu vysvetlil a zakrok provedl co nejmin bolestne. Meli jsme dost casu na moje otazky. Skvely pristup! Doporucuji.

• EliteDerm Běžný termín  •

Navštívil jsem pana doktora v ordinaci v Berouně a byl jsem naprosto spokojen. Ambulance je útulná, moderně zařízená, nemusel jsem vůbec čekat, pan doktor i paní recepční byli velmi příjemní, vše mi bylo vysvětleno, zákrok vůbec nebolel a krásně se zhojil, pan doktor má opravdu zlaté ruce. Těším se za rok na kontrolu znamének. L.M.

• jiné místo Jiný  •

• I

Pan doktor je velmi pečlivý a důsledný - "donutil" mě včas řešit pro mě zcela banální problém s kůží, který se později ukázal jako vážnějšího rázu (rakovina kůže). Chirurgicky odstraněno, po problému. Bez pana doktora a jeho všímavosti bych ale měla vážný problém. Spolehlivý, rychlý, ochotný. Doporučuji.

• jiné místo Jiný  •

• D

Osoba znalá s vyšší kvalifikaci. Super člověk a odborník na vysoké úrovni.

• EliteDerm diagnostické vyšetření  •

Pan doktor je velice pečlivý a empatický. Každé diagnóze se důkladně věnoval, stanovil funkční léčbu i vysvětlil příčinu problémů. Mohu jen doporučit!

• EliteDerm diagnostické vyšetření  •

Pán doktor bol veľmi milý, empatický a príjemný. Je vidieť, že chce pacientom pomôcť a určiť správnu diagnózu. Vyskúšala som už viacero kožných lekárov a z MUDr. Havlana mam jednoznačne najlepší dojem.

• B

Moc milý a důsledný pan doktor. Paní recepční je taky moc příjemná. Ráda budu chodit pravidelně. :)