Poliklinika Žamberk

Náměstí Gen. Knopa 837, Žamberk 56401

• A

Skvělý doktor, vždy pomůže a pošle na vyšetření, sestra si vše pamatuje a zeptá se. Jsem u něj už od roku 2006 a neměnila bych

• Poliklinika Žamberk Jiný  •

Zachránil mi život po vážné autonehodě

• Velice ochotný,příjemný,porfesně na výši, poradí, zařídí doporučení k dalším vyšetřením u odborných lékařů.Je to nejlepší lékař polikliniky Žamberk.Také jeho sestřička Alena Mlíčková je profesně na velmi vysoké úrovni, ochotná a obětavá.

• 1

• Výborný,starostlivý,příjemný,ochotný,prostě nejlepší lékař jakého znám a sestřička úplně to samé.Neměnila bych a všem lidem doporučuji.Šafářová Jana

• Moc dobrý doktor a člověk,hodná sestřička.

• Dobrý lékař,dobrá sestřička...

Zatím jsem byla vždy spokojená, ikdyž je pravda, že se tam poměrně dlouho čeká...

Pro mne je to nejlepší doktor, s nejlepší sestřičkou (která mu k tomu taky pomáhá). Co se týče toho bláta, samozřejmě je to bordel, ale těch vesničanů za kterými jezdí - tak si laskavě zameťte před vlastním prahem!

• Z

Je to skvělý doktor vždy rád ochotně poradí a hlavně jsou skvělý team se sestřičkou ájou jen tak dále!!!