- Zubní lékařství
Plešivecká 130, Český Krumlov 381 01
Způsoby platby (soukromé návštěvy)
- Na teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Pavla
Chci moc poděkovat MUDr. Lukanovi, který mi se svou sympatickou sestrou velmi rychle a ochotně pomohl a udělal mi nový zub - špičák. Rozhodli jsme se po rychlé konzultaci pro implantát. Zákrok nebyl úplně snadný, ale výsledek je fakt perfektní. Děkuji za vstřícnost a velmi milé jednání, profesionální přístup, ochotu se pustit i do neobvyklého a komplikovanějšího zákroku. Málokterý lékař dovede tak skvěle navázat kontakt s pacientem a vycítit, co a jak v danou chvíli říct a udělat. Michale, klobouk dolů!
Kvetka Bratislava
Navštívila som zubnú ambulanciu Mudr. Lukana na odporúčenie mojho známeho a som veľmi spokojná nad moje očakávanie s profesionálným prístupom lekára a milým prístupom sestričiek aj zubnej laborantky, vybavením ambulancie. Odchádzam na Slovensko s novým úsmevom, za čo veľmi pekne ďakujem.
Katarína z Bratislavy
S návštevou u pána zubára som bola veľmi spokojná. Robili mi mostík a zároveň mi plombovali dva zuby a celý priebeh bol veľmi príjemný a profesionálny. Pán zubár je milý, ochotný a všetko mi vždy vysvetlil, takže som sa cítila pokojne a v dobrých rukách. Veľká pochvala patrí aj milým a ochotným sestričkám, ktoré boli po celý čas príjemné a ústretové.
Veľmi oceňujem profesionálny a zároveň ľudský prístup celého tímu. Určite môžem len odporučiť a ďakujem za skvelú starostlivosť.• DENTAL SMILE s.r.o. • Jiný •
Michelle
Veľká vďaka pánovi Doktorovi a celému jeho tímu. Sú to veľký profesionáli. Skvelá konzultácia, bezbolestné ošetrenie a krásny úsmev. Tých 400 km stálo zato sem prísť. A navyše Češky Krumlov je čarovné mestečko. Hodnotím na 1* Odchádzam maximálne spokojná a vrelo odporúčam každému
RŠ
Doktor je velmi prijemny v prvotnej komunikacii, pochopeniu problemu. Nasledne mi velmi dobre vysvetlil postup ako nastane zakrok a liecba. Vseobecne bol zakrok takmer bezbolenstny.
O
O.Charvat
Mudr. Michal Lukan odvedl skvělou práci zákrok proběhl naprosto bezbolestně a na velmi profesionální úrovni. I přesto, že sem jezdím přes 400 km, rozhodně toho nelituji.Mohu jen doporučit každému, kdo hledá kvalitní péči a skutečného profesionála ve svém oboru.
Pavel Štěpán
Bojíte se k zubaři, dlouho odkládáte návštěvu zubařského křesla? Nedělejte to, mnohem lepší je jít k Mudr. Michalovi Lukanovi. Svým empatickým přístupem, bezbolestnou péčí a kvalitou služeb, mě on a jeho tým zabavili noční můry. Sedíte v čekárně a víte, že tam uvnitř nezažijete nic nepříjemného. Ještě jednou děkuju a přeju spoustu stejně spokojených klientů. ...a jestli lžu, můžete mi vrtat stoličku a bez injekce.
Marek - extrakcia 8cky
Priatelsky,najvacsi odbornik a sikovne rucicky. Uz nechcem ist inde. Hijooo
JK7
Co říci (napsat), snad jen:
pokud by všichni zubní lékaři pracovali takto se svými pacienty, určitě by mezi nimi nepanovala panická hrůza už i z návštěvy čekárny. Dle mé osobní zkušenosti, profesionál na nejvyšší úrovni!
- vyšetřil,
- vysvětlil,
- navrhl,
- vysvětlil
- provedl
…a to k naprosté spokojenosti!! Nic víc se nemusí dodávat…,. Takto ale pracoval celý jeho podpůrný tým. Vždy zde panovala naprostá pohoda, žádná stres. Díky MOC. Nevěříte? Vyzkoušejte!!
David Masik
Za mě to nejlepší co mě mohlo potkat, po jedné návštěvě se křesla nebojím, navíc profesionálně odvedená práce za pomoci té nejmodernější techniky.
Se tam už teď budu jen těšit. Jsou to úžasní lidé....;)
A touto cestou jim také musím znovu poděkovat.• DENTAL SMILE s.r.o. • Jiný •