Nemocniční 955, Vsetín 755 32
Smetanova 954, Vsetín 75501
Pacientka
Naprosto skvělý lékař, chodím k němu už roky, v prvním těhotenství odhalil vadu srdce a vše lidsky a profesionálně řešil, domluvil mi porod ve Zlíně, vše skvěle korigoval. Teď pečlivě sleduje i druhé těhotenství. Lidský, profesionální a věcný přístup, nedělá z věcí zbytečné drama, respektuje, i se s ním zasmějete
• GYNEKO spol. s r.o. - Ambul. gyn. péče • Jiný •
Váš účet byl odstraněn
Nelze si stěžovat a najít dostatečné množství superlativů. Profesionál každým coulem, do ničeho mne během porodu nenutil, jen poradil,vysvětlil. To vše milým hlasem. Vždy poradil dobře, porod proběhl hladce a vše bylo na jedničku:-).
V budoucnu, v případě dalšího porodu, budu ráda, když bude tento lékař zase ve službě:-).
Všem doporučuji• Vsetínská nemocnice a.s. • přirozený porod •
Váš účet byl odstraněn
Výborný gynekolog. Jsem mu vděčná za naši malou. Je lidsky,milý,profesionální,ochotný... je radost jít k němu na kontrolu
Váš účet byl odstraněn
Velmi lidský, přitom každým coulem profesionál, ochotný, takhle by to měla vypadat v každé ordinaci jako u pana Dr.Janáče
Váš účet byl odstraněn
Skvělý lékař, vše výborně a lidsky vysvětlí. I když ho v noci vzbudíte je za každé situace příjemný a pomáhá pacientkám najít to nejlepší a nejpřirozenější řešení jejich problému.
Váš účet byl odstraněn
Velmi dobrý lékař. Velmi příjemný, lidský a profesionální.
Váš účet byl odstraněn
Spokojenost na sto procent :) Příjemný, šikovný a lidský. NA jedničku!
Váš účet byl odstraněn
nezbývá mi než souhlasit s ostatními. Měla jsem ho 2x u porodu (poprvé dokonce kvůli mě přijel do práce v noci:-)). Přístup i odbornost hodnotím na 1************
Váš účet byl odstraněn
Jsem s ním hodně spokojená, je u něj i sestra a mamka a několik kamarádek, všechny jsou s ním taky spokojené! Když jdu na vyšetření, připadám si jako bych přišla za kamarádem na kafe, je milý a vstřícný, vždy se na něj těším a mám k němu velkou důvěru! Jen doufám, že ho budu mít taky jednou u porodu :-)
Skvěly lékař,moc doporučuji!
Upravit nebo spravovat profil- Gynekologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Vsetíně
- Gynekologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Vsetíně
- Gynekologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Vsetíně