MUDr. Marta Drobischová

Frýdek-Místek 2 adresy

Marta Drobischová
Praktický lékař stomatolog

Novodvorská 3060, Frýdek-Místek 73801

• Úžasná a empatická paní doktorka, vždy se vším poradila, pomohla, chodím k ní už X let a nikdy nebyl s ničím problém. :)

• Stavovská s.r.o., Poliklinika Místek Jiný  •

• Dle mého názoru zatím nejlepší zubařka, u které jsem kdy byla. Chodím k paní doktorce už cca 4 roky a nemohu si ji vynachválit. K pacientům se chová úžasně, má milé sestřičky a příjemnou ordinační dobu, nikdy se dlouho nečeká a se vším pomůže a poradí.

• Stavovská s.r.o., Poliklinika Místek  •

• ja ziju ve svycarsku uz 20 let, jelikoz pochazim z fm chodila jsem jen k pani drobisove, ja jsem kdysy neotvirala pusu uz od mala a diky tehle zubarky se nebojim a chodim k zubnimu rada...mimochodem vsechny zuby co jsem u tehle doktorky udelala, dodnes drzi a nikdy nebolely. tady ve svycarsku stoji jeden zub 30000 kc a uz 3 x jsem ho musela delat a dodnes me boli. to jen mimochodem, svycarska kvalita jen pro cizince.. ale neni tomu vubec tak, ani zubar a ani normalni foktor! tady stoji vsichni za prd!!pani drobisova je to super hodna zubarka, mam ji moc rada. jak prijedu do fm urcite za ni prijdu i jen na navstevu.
    s pozdravem zaneta halandova

• Velice moc děkuji paní doktorce, která mi hodně pomohla v loni o víkendu od velké strašně nepříjemné bolesti, měla jsem štěstí, že sloužila právě ona na pohotovosti v nemocnici, navíc jsem z Ostravy a byla jsem na návštěvě u rodiny, tímto jí velice moc děkuji, že jsem se už následující noc mohla v klidu vyspat, díky moc, Ostrava.

• Vynikající zubní odborník a také přístup k pacientovi, který jinde stěží najdete. Jistě, čekání se mnohdy protáhlo, ale jen proto, že to nebere, jak na běžícím pásu, ale vysvětlí a věnuje se vám.

• mněla by vrátit diplom a uvolnit místo stomatologovi který svou profesi ovládá.Po návštěvě její ordinace jsem mněl pocit že v její ordinaci právě natáčí reality show-bohužel,nebylo tomu tak a to co paní"doktorka" předvedla byla realita.Vymlouvala se že to nejde,že je to složité,že to neumí,že to dělat nebude-že se to udělat nedá!!Okamžitě jsem u této "odbornice" zrušil registraci a dnes jsem rád že mi aspon popravde řekla že svou práci neumí. Našel jsem si jiného stomatologa který to co pani doktorka viděla jako neřešitelny problem vyřešil profesionálně a během tří návštěv jsem mněl nový mustek.

• Nevím jak vyjádřit slovy přístup a práci paní doktorky, snad jen tohle. Byl jsem u ní s akutní bolestí zubu po předchozím zákroku mojí zubařky. Vzala mě do ordinace popovídala si se mnou o tom co mi ta moje "zubařka" s tím zubem dělala. Pak mi vysvětlila co mi bude dělat (pro mě nevídaná novinka) a začal konec mé 28hodin trvající bolesti. Tadle paní ZUBAŘKA má božské ruce a je velmi příjemná. Věřím, že lepší neexistuje!!! Ještě jednou děkuji, protože díky vám budu na dnešní noční vyspaný a vysmátý.

• Vynikající lékařka s příjemným vystupováním. Možné alternativy zákroku vysvětlí,máte možnost výběru.Profesionálně na nejvyšší úrovni.Její ordinaci navštěvuji již mnoho let a neměnil bych. Poděkování patří také její zdravotní sestře.

• Chtěla bych paní doktorce poděkovat za vzornou péči i trpělivost, kterou se mnou měla dlouhá léta (než jsem se odstěhovala do jiného kraje).

• Kdysi muj zubar mel dovolenou tak jsem k ni prisel s tim ze me boli zub. Byla to osmicka a pi Doktorka pronesla vetu: Chcete to vytahnout hned nebo si pockate na sveho pana doktora. Tak jsem si dodal odvahy a rikam, ze at jej vytahne hned. Pichla mi injekci a jak bylo umrtveno, tak dvakrat sahla do pusy klestema a zub byl venku, to vse za cca 15s a bez toho aniz bych neco citel (ani tlak pri tahani). Jinak s ni nemam moc zkusenosti a znami spise nadavaji na zdlouhavost pri cekani nebo pri leceni.