Jsem psycholožka a psychoterapeutka. Nabízím psychologické poradenství, individuální terapii a práci s páry. Řídím se principy Gestalt terapie, která uplatňuje holistický pohled na člověka, což znamená, že se zabývám jeho emocemi, myšlenkami i tím, co říká jeho tělo. Společně s klientem hledáme skryté příčiny současných potíží a následně prostředky a cestu ke zlepšení situace a získání rovnováhy. Konzultace probíhají v příjemném prostředí a můžete se spolehnout na moji diskrétnost. Terapie je vhodná nejen v obdobích krize, ale v podstatě kdykoliv jako součást sebepoznávání, osobního růstu a rozvoje. Jsem k dispozici i pro online konzultace (skype, messenger, whatsapp).

Více O mně

• Psychoterapie

Pacienti, které ošetřuji

Dospělí

• Individuální psychoterapie (50 minut)

1 000 Kč

• Psychologické poradenství - česky nebo anglicky

1 000 Kč

Marie Violeta Fialová
Poradna

Veleslavínova 26, Plzeň 3, Plzeň 301 00

• B

Doporučuji, úžasná, skvělá, empatická..... Byl to můj třetí pokus o terapie. Předchozí 2 terapeuti mi nesedli. Jsem moc ráda, že jsem to nevzdala a našla Marii. Moc mi pomohla vyřešit v sobě rodinné vztahy. Spadl mi obrovský kamen z duše a umim situace řešit. Vsechny stare křivdy a těžkosti se rozplynuly. Vím, že kdybych v budoucnu ještě pomoc potřebovala, obrátím se na ní.

• A

Paní doktorka je skvělá! Je jemná, citlivá ,chytrá a přesně pozná jak s Vámi pracovat, aby Vám pomohla.
    Díky ní, jsem se po 30 letech vyrovnala se spoustou věcí. Mám jí moc ráda a vřele jí doporučuji! Pokud máte bolavou duši, neváhejte , nebojte se, neodkládejte to a zavolejte paní doktorce. Pomůže Vám!

• Poradna Psychologické poradenství - česky nebo anglicky  •

• N

Marie je opravdu žena na svém místě. Po každé terapii jsem odcházela s pocitem, že jsem v sobě rozlouskla další kus skládačky a začala na sebe nahlížet s větším pochopením. Mariin přístup byl velmi přátelský a zároveň efektivní. Opravdu jsem si z každého sezení něco odnesla a pokud bych do budoucna ještě terapii potřebovala, určitě vím na koho se obrátit

• Poradna Jiný  •

Marie je skvělá a mohu jen doporučit. Pomohla mi dostat se z toxického vztahu a opět najít samu sebe. Ukázala mi, jak si má člověk nastavit hranice, jak pro sebe, tak pro své okolí. Docházela jsem na terapie kolem 9 měsíců a momentálně je vše v pořádku. Kdybych ale v budoucnu kdykoli potřebovala, Marie bude první volbou, kam bych se obrátila.

• E

Po vyzkoušení mnoha specialistů jsem se na doporučení známé dostala k paní magistře Fialové. A nemohla jsem mít větší štěstí! Paní Fialová je člověk na svém místě. Je profesionální, empatická a velmi trpělivá. Rok jsme spolu řešily mé problémy a díky ní vše znovu zvládám. Určitě doporučuji!

• I

Paní doktorka mi pomohla vyřešit problem s mamou a konečně po 36 letech máme skvělý vztah. Pomohla mi zpracovat bolest z šikany a přijmout sebe takovou jaka jsem.
    Zpětně si uvědomují jak mi tohle všechno ovlivňovalo život a vztahy.
    Na paní doktorku vzpominám z láskou, je to profesional a člověk z velkým srdcem.

• Poradna Individuální psychoterapie (50 minut)  •

Díky paní doktorce jsem se vypořádala s problémy, které se semnou táhly od dětství a konečně se zase cítím spokojená sama se sebou. Moc děkuji :)

• Poradna Psychologické poradenství - česky nebo anglicky  •

• Ž

Paní terapeutka je neuvěřitelně profesionální, nápomocná a lidská. Již půl roku mi pomáhá najít způsoby vypořádávání se s náročnými situacemi a můžu s jistotou říct, že pozoruji viditelné zlepšení. Rozhodně doporučuji.

• Poradna Individuální psychoterapie (50 minut)  •

Paní magistra je naprosto skvělá.Vždy empatická a dokáže z problémů o kterých hovořím vzít to podstatné a s tím pracovat.Navrhnout způsob léčby který je pro mne nejlepší.

• A

Děkuji za skvělý, lidský a profesionální přístup. Paní Fialová je naprosto úžasný člověk! Jsem ráda, že jsem chodila právě k ní a vím, že se na ní v případě potřeby určitě obrátím. Ještě jednou veliké díky!

• jiné místo Jiný  •