Jsem klinická psycholožka, psychoterapeutka, hypnoterapeutka, autorka projektu Čekala jsem miminko, máma knihy Čekala jsem miminko, ale..., lektorka systemických (rodinných) konstelací
Více o mně najdete na www.lucielebduskova.cz, www.cekalajsemmiminko.cz a www.systemickekonstelace.com
Více O mně

Ordinace klinického psychologa, Alej 17. listopadu 1101, Roudnice nad Labem

Alej 17.listopadu 1101, Roudnice nad Labem 413 01

2 názory

• A

Skvělá psychoterapeutka, naslouchá a umí poradit:-)

• Ordinace klinického psychologa, Alej 17. listopadu 1101, Roudnice nad Labem psychoterapie  •

• Paní doktora je velice milá, chápající a opravdu odborník ve svém oboru, má širokou škálu psychologických a terapeutických služeb, které poskytuje.

• Ordinace klinického psychologa, Alej 17. listopadu 1101, Roudnice nad Labem  •

2 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobrý den, sháním anglicky mluvícího dětského psychologa pro psychologicko-pedagogicke vyšetření spojené se vstupem do školy. Mohl by mi někdo poradit na koho se přímo obrátit prosím? Ideálně lokalita Praha 2/3/10. Děkuji za pomoc

ODPOVĚĎ LÉKAŘE:

PhDr. Lucie Lebdušková

Dobrý den, kolega PhDr. Martin Dlabal, PhD. je anglicky mluvící psycholog na Praze 2, zkuste jeho.
Hezký den, Lebdušková

Dobrý den mohla bych se k Vám objednat?Chtěla bych do evidence.Děkuji Z pozdravem Kolářová

ODPOVĚĎ LÉKAŘE:

PhDr. Lucie Lebdušková

Dobrý den, záleží na lokalitě, pokud jste z Roudnice a okolí, ráda se Vás ujmu.
hezký den, Lebdušková