Lucie Kučerová
Klinika plastické a estetické chirurgie

Berkova 34, Brno 612 00

Paní doktorku velice doporučuji.Podstoupila jsem u ní dva zákroky se skvělým výsledkem.Skvělý přístup,lidská, ochotná .
    Bez obav se na ni do budoucna obrátím znovu .

• jiné místo Jiný  •

• T

Paní doktorku Kučerovou moc doporučuji.
    Otoplastika se povedla na výbornou a ja jsem nadmíru spokojena se skvělým výsledkem její práce.
    Mockrát dekuji a rada doporučuji dál!!!

• jiné místo Jiný  •

MUDr. Kučerová je jedním z nejlepších lékařů, se kterými jsem měl tu nutnost se kdy setkat, a to jak po stránce odborné, tak v přístupu k pacientovi. Během několika minut odhalila problém, který mě trápí půl života a který mi žádný z dřívějších lékařů neodhalil a neodstranil ani při 2 operacích. Paní doktorka mi moc pomohla i s doporučením a organizováním následných vyšetření a zákroků.
    5 hvězdiček je málo!

• Klinika plastické a estetické chirurgie Jiný  •

• Přístup paní doktorky mě velmi zklamal. Čekala jsem profesionality,ale dočkala jsem se jen neochoty a nezájmu. A to jsem dala na doporučení a jela jsem 200km aby mi doktorka věnovala 3minuty. Pavla Kuchařová

• Paní doktorka mi v červnu prováděla augmentaci prsou. Musím říct, že lepší práci jsem ještě nikdy neviděla a to jsem před operací vyhledávala miliony obrázků jak bych si prsa představovala. Svoji práci prováděla s naprostou profesionalitou a precizností. Sama za sebe nemůžu být víc spokojenější a podle ohlasů ostatních přátel se zdá, že paní doktorka je doslova chirurgický bůh. Moje prsa mají dokonalý tvar a po čtyřech měsících jsou bez jakýchkoliv komplikací. Takže jestli pro sebe chcete to nejlepší, stoprocentně doporučuji!!!!Tereza

• Paní doktokru musím hodnotit velmi kladně .Provedla mi zmenšení prsou s modelací a s výsledekm operace jsem velmi spokojená.Mohu jen doporučit.Knapová

• S paní doktorkou jsem byla v průběhu své léčby velmi spokojená.Je velmi příjmená a šikovná.Výsledek mé operace je velmi pěkný.Podstoupila jsem u ní odstranění převisu břicha..Dporučuji

• Paní doktorka má velmi pěkný přístup k pacientům, vše ochotně vysvětlí, upozorní i na možné komplikace.Mluví s Vámi otevřeně.A hlavně rozumí ženské prsychice a dokáže se do Vás vcítit.Má prsa jsou nyní nádherná i můj přítel je nadšený.Byla jsem na augmentaci prsou. Mohu jen doporučit. Lenka Doubková

• Paní doktorka je moc příjemná.Byla jsem u ní na modelaci prsou a výsledek je překrásný.Manžel je nadšený a já také.a také hlavně rozumí ženské psychice.
    Vřele doporučuji.Monika

Paní doktorka je moc šikovná. Její citlivý přístup také hodnotím velmi kladně. Všem mohu jen doporučit. A vzhledem k tomu, jak velice dobře vypadá, tak to také přispívá k pocitu, že má smysl pro estetické cítění.