POLMEDICANA s.r.o.

Klinika Sanofyto

Milady Horákové 28, Brno 602 00

HOMEDICA

Velkomoravská 12, Hodonín 695 01

Byla jsem zde na operaci zmenšení a modelaci prsou, už je to skoro 4 měsíce po operaci a jsem moc spokojená. Konečně se nemusím stydět za svá prsa. Krásné prostředí a hlavně milý personál, především sestřičky.

• POLMEDICANA s.r.o. Jiný  •

Jsem po operaci vicek a jaem moc spokojená,pana doktora doporučuji.

• R

Super jsem velice spokojený se zákrokem skvělá profesionální práce

• POLMEDICANA s.r.o. Jiný  •

Jsem po operaci i s pristupem a operaci jsem maximalne spokojena skvely pristup veskereho personalu.

• N

Polecam serdecznie Pana doktora!
    Miałam wykonaną operację powiększania piersi i liposukcje brzucha wraz z boczkami.
    Opieka pooperacyjna rewelacja!
    Pyszne śniadanko!
    Kontakt z Panem doktorem super, zawsze mogłam do niego zadzwonić i służył pomocą.
    Z miłą chęcią wrócę do Pana doktora po raz kolejny, tylko jeszcze nie wiem na co :)
    Pozdrawiam!

• POLMEDICANA s.r.o. Jiný  •

S panem doktorem jsem byla velice spokojená.Vše proběhlo jak mělo .Děkuji moc za skvělou práci .

• A

Konzultace, zákrok i pooperační péče, která stále probíhá na maximální spokojenost.

• N

Skvělá klinika s profesionálním a velmi milým personálem. Vše proběhlo hladce, cítila jsem se v dobrých rukou a s výsledkem jsem maximálně spokojená. Doporučuji.

• A

K panu lékaři Polákovi chodím již téměř 6 let a vždy vše na výbornou, vždy jsem maximálně spokojena, dokáže poradit. Mám za sebou víčka i jiné zákroky a nyní se chystám na facelift. Vše vysvětleno, skoro se na zákrok těším.

Zákrok mám za sebou a vše na výbornou. Po 17 dnech od zákroku maximální péče.
    děkuji moc

• POLMEDICANA s.r.o. Jiný  •

Dobrý den, u pana doktora jsem podstoupila augmentaci prsou, s výsledek jsem velmi spokojená, operace i vše kolem na výbornou, doktor i sestřička milí, ochotní, profesionální. Moc děkuji!