Věšínova 10, Ostrava-Jih, Ostrava 70030
8. Pěšího pluku 85, Frýdek-Místek 738 01
Milady Horákové 28, Brno 602 00
Velkomoravská 12, Hodonín 695 01
Lucie
Byla jsem zde na operaci zmenšení a modelaci prsou, už je to skoro 4 měsíce po operaci a jsem moc spokojená. Konečně se nemusím stydět za svá prsa. Krásné prostředí a hlavně milý personál, především sestřičky.
JOSEFA
Jsem po operaci vicek a jaem moc spokojená,pana doktora doporučuji.
Rostislav
Super jsem velice spokojený se zákrokem skvělá profesionální práce
Karla
Jsem po operaci i s pristupem a operaci jsem maximalne spokojena skvely pristup veskereho personalu.
N
Natalia
Polecam serdecznie Pana doktora!
Miałam wykonaną operację powiększania piersi i liposukcje brzucha wraz z boczkami.
Opieka pooperacyjna rewelacja!
Pyszne śniadanko!
Kontakt z Panem doktorem super, zawsze mogłam do niego zadzwonić i służył pomocą.
Z miłą chęcią wrócę do Pana doktora po raz kolejny, tylko jeszcze nie wiem na co :)
Pozdrawiam!
Petra Kvintová
S panem doktorem jsem byla velice spokojená.Vše proběhlo jak mělo .Děkuji moc za skvělou práci .
Alexandra Bartecká
Konzultace, zákrok i pooperační péče, která stále probíhá na maximální spokojenost.
N
Natálie
Skvělá klinika s profesionálním a velmi milým personálem. Vše proběhlo hladce, cítila jsem se v dobrých rukou a s výsledkem jsem maximálně spokojená. Doporučuji.
Alexandra
K panu lékaři Polákovi chodím již téměř 6 let a vždy vše na výbornou, vždy jsem maximálně spokojena, dokáže poradit. Mám za sebou víčka i jiné zákroky a nyní se chystám na facelift. Vše vysvětleno, skoro se na zákrok těším.
Zákrok mám za sebou a vše na výbornou. Po 17 dnech od zákroku maximální péče.
děkuji moc• POLMEDICANA s.r.o. • Jiný •
Lea
Dobrý den, u pana doktora jsem podstoupila augmentaci prsou, s výsledek jsem velmi spokojená, operace i vše kolem na výbornou, doktor i sestřička milí, ochotní, profesionální. Moc děkuji!
- Plastičtí chirurgové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
- Plastičtí chirurgové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě
- Plastičtí chirurgové s Oborová zdravotní pojišťovna v Ostravě
- Plastičtí chirurgové s Všeobecná zdravotní pojišťovna v Ostravě