Zubař · Více o specializacích

Nový Jičín 2 adresy

od března 2016 fungují webové stránky, kde budou uváděny aktuální informace www.stomchiranj.cz

• Zubní lékařství

• Stomatologická chirurgie

Lenka Bialková
Odborný lékař stomatochirurg

Msgr.Šrámka 1028/11, Nový Jičín 74101

Lenka Bialková
Odborný lékař stomatochirurg

Lidická 886/43, Havířov 73601

Byla jsem trhat osmičku , měla jsem velký strach že mi něco budou trhat a ucítím to . Ale paní doktorka je profesionál injekce a trhání bylo bez bolesti !

• Odborný lékař stomatochirurg stomatologická chirurgie  •

Dobrý den, včera tj.6.1.2026 jsem byla na doporučení mé zubní lékařky odstranit zbytek zubu po korunce u které se zlomil kořen a proto si na to moje zubní lékařka nezřídka.
    V ordinaci p.doktorky Lenky Bialkove jsem byla poprvé a opravdu jsem se bála.Překvapil mě velmi milý přístup jak sestřiček tak paní doktorky velmi profesionální, zákrok nebolel a ani po odeznění umrtvení rána vůbec nebolí jsem velmi spokojená, byla jsem poučena,dostala jsem pooperační pokyny prostě kéž by bylo takových ordinací více kde se k Vám takto chovají mohu jenom doporučit a přeji krásný nový rok ať se daří

• Odborný lékař stomatochirurg Jiný  •

• H

Zatím jedna z nejhorších zkušenosti.
    I přes opakované upozornění, že mám problémy s umrtvením, jak sestře, tak i paní doktorce, se mi bylo dostavování ponižujících a zesměšňujících poznámek typu: No tak, pane, vy jste přecitlivělý - nevidíte, že vám něco dělám - vždyť máte tetování, tak to vydržíte, ne - atd - tak dokonce, při vysvětlování mého problémů paní doktorce působila, že jí to je těžce ukradeno.
    U tohoto se mi jen potvrdilo, proč nemám rád zubaře a že i přes naivní myšlení, že po přečtení recenzí, je paní doktorka úžasná, skvělá a příjemná, tak jsem narazil.
    Ostatní, nenechte se napálit. Nemají tak super přístup, jak se může jevit z recenzí.

• Odborný lékař stomatochirurg stomatologická chirurgie  •

Paní doktorka a sestřička velice příjemná, z vytažení osmičky jsem měla strach. Paní doktorka vše vysvětlila a provedla skoro bez bolesti. Velmi ji doporučuji.

• G

Byla jsem u p. Bialkové celkem 2x. Poprvé na extrakci jedné osmičky, poté dvou osmiček naráz. Vše proběhlo v pořádku, samotný zákrok ani umrtvení vůbec nebolelo, max. jsem cítila nepříjemný tlak (i při použití skalpelu, vrtačky, kleští i šití). Navíc byly oba zuby venku do 20 minut! Hojení rány i dodatečné instrukce byly precizní, nasazené ATB bez problémů. Všem doporučuji, taková ochota konzultace po telefonu i vstřícnost není samozřejmostí!

• Z

Paní doktorku Bialkovou mi doporučil můj zubní lékař z důvodu extrakce špatně položené osmičky. V čekárně mě přivítala sympatická sestřička a následně i paní doktorka. Vše mi bylo podrobně vysvětleno, samotný zákrok byl profesionální, rychlý a téměř bezbolestný. V budoucnu mě čekají ještě extrakce dvou neprořezaných osmiček, takže se do ordinace paní doktorky určitě vrátím. Paní doktorku Bialkovou mohu všem doporučit.

• Odborný lékař stomatochirurg stomatologická chirurgie  •

Paní doktorka je skvělá! Byla jsem k ní poslána na extrakci osmičky, která byla opravdu špatně položená a ještě z hůře postavenými kořeny. Bohužel jsem již byla na extrakci osmičky v jiné ordinaci u jiného doktora, kde to bylo strašné, bolestivé. Měla jsem obrovský strach až úzkosti z trhání kvůli předešlé zkušenosti, avšak zbytečně! Přístup skvělý, 95% bez bolesti, hojení taky skvělé. Jestli budu muset jít na další extrakci, tak jedině zde!
    Více takových skvělých doktorů jako je p. Bialková!
    Skvělá doporučuji!

• H

Již po třetí jsem se přesvědčila, že paní doktorka je nejen skvělá lékařka, ale i empatický člověk. Ošetření, i když nepříjemné, probíhá rychle, precizně a v klidu.
    Sestřičky milé, ochotné..Kdyby se nejednalo o stomatochirurgii tak bych řekla "ráda tam chodím." Víc takových ordinací!

• Odborný lékař stomatochirurg stomatologická chirurgie  •

Ráda bych poděkovala paní doktorce i sestřičkám za profesionální a lidský přístup. Rozhodně mohu doporučit tuto ordinaci.

• Odborný lékař stomatochirurg stomatologická chirurgie  •

Paní doktorku jsem navštívil po nepodarene extrakci zubu na pohotovosti Ajna v Ostravě. Paní doktorka i sestřička jsou profesionálové na správném místě, velice ochotné a příjemné. Rozhodně doporučuji a moc děkuji za pomoc.

Odpovědi

5 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobrý den, cca 13 let jsem nenavštívil zubaře. Vím, že je to špatně, a chtěl bych to změnit. Se zuby problém nemívám, pravidelnou hygienu dodržuji. Existuje nějaký seznam zubních lékařů, kteří mají "volnou kapacitu" k přijímání nových pacientů. Jsem z Havířova

Dobrý den, věnujeme se pouze zubní chirurgii, pacienty neregistrujeme . V havířově je problém celkově, zkuste spíše hledat v Ostravě.....Hezký den.Bialková

MUDr. Lenka Bialková

Zubní lékař mi naúčtoval pod uvedeným kódem 00501 " jako účel platby " za vytržení zubu a kořene částku 530 Kč.
Může toto účtovat, když tyto zákroky plně hradí moje zdravotní VZP ( pojišťovna 111 ) ?
Děkuji za odpověď, P.B.

Dobrý den, extrakce zubů je plně hrazená pojišťovnou , ale může být použit materiál, který je třeba doplatit. O tomto by jste ale měl(a) být informován před výkonem...s pozdravy Bialková

Prohlížet všechny odpovědi