• MUDr. Kramářová předala ordinaci MUDr. Šenkeříkovi.
    Naši práci děláme i nyní velice rádi, pečlivě a s láskou.
    Děkuji všem rodinám za jejich kladná vyjádření. sestřička Lenka

• Poděkování dětské ordinaci MUDr. Kramářové.
    Paní doktorku navštěvujeme již léta se třemi ratolestmi vždy k naší plné spokojenosti,a nebýt občas nutných injekcí tak i ke spokojenosti naších dětí.Hodnotíme vysokou odbornost,přesto skromné vystupování.Léčebné postupy jsou nám vždy vysvětleny a v ordinaci si připadáme ,my i naše děti, spíš jako partneři než pacienti.Děkujeme.
    Iva a Miroslav Malinovi

• Vážíme si odborné péče MUDr. Kramářové a osobitého, velmi milého a vždy ochotného přístupu paní doktorky i sestřičky. Naše dcery byly, jsou a kéž budou v těch nejlepších rukách. Děkujeme!

• Vážíme si odborné péče MUDr. Kramářové a osobitého, velmi milého a vždy vstřícného přístupu paní doktorky i sestřičky. Naše dcery byly, jsou a kéž nadále budou v těch nejlepších rukách. Děkujeme!

• S

Pani doktorka je velice mila a hodna a v jednodusich vecech dobre poradi ale jak jde o zavaznejsi vec dava od toho ruce pryc neprecte s ani zpravu od specializovaneho doktora a udela si co chce. obcas pani doktorka prekipuje sebevedomim a aniz by si zraneni a pod. prohlidla tak uz rozhoduje co stim bude delat napr.: vymackavat hnis i presti kdyz tam zadny neni.

• Velmi pozorná a hodná paní doktorka, která přesně ví, jak s dětmi zacházet.

• K paní doktorce chodím s dětmi už 13 let. Doporučila mi ji moje švagrová, která k ní chodila se svými dětmi. Paní doktorka i sestřička jsou velmi milé, ochotné a pečlivé. U obou si vážím profesionálního přístupu k malým pacientům. Nikdy jsem neměla sebemenší problém, vždy mi vše ochotně vysvětlila a dobře poradila.I já dávám nejlepší hodnocení a paní doktorku ani sestřičku bych neměnila. Paštová

• S paní doktorkou jsem velmi spokojená. Je vždy velmi příjemná, pečlivá v léčebných postupech. Moje děti ji mají rády, nebojí se k ní chodit. Ví, že paní doktorka je hodná, že jim pokaždé pomůže a že vždy dostanou obrázek. Paní doktorku ani sestřičku bych neměnila. Lenka Zárubová

MUDr. Kramářová je vynikající pediatr.Cením si její odborné úrovně a nesmírně empatickému a pečlivému přístupu ke svým dětským pacientům,tak i k jejím rodičům.

• A

Velmi milá, spolehlivá, pečlivá a ochotná lékařka. Chodila jsem k ní se 3 dětmi, navštěvujeme ji už 27 let, vždy vše v pohodě.