Karel Jílek
Praktický lékař stomatolog

Dr. Beneše 1444, Uničov 783 91

• D

Nejlepší zubař v okolí. Citlivý, empatický, milý, usměvavý. Chodím k němu přes 20 let. Jsem nadmíru spokojená.

• Praktický lékař stomatolog Jiný  •

• Taková smršť pozitivních komentářů... ale opravdu je to skvělý človek po všech stránkách moje hodnocení 11z10 :) (i jeho maminka Mudr. Jílková mi jako dítěti Xkrát pomohla i mimo pracovní dobu když jsem měl problém...) skončí v nebi mají tam reservé!

• Prostě a jednoduše pro všechny je to nejen skvělý lékař, ale i člověk. Svou práci dělá s láskou a je ví co dělá....šikula je po mamince!

• Jediný zubař u kterého se nebojím. Příjemný, zručný a evidentně své práci maximálně rozumí. Kdyby takových bylo více, tak se zubaře nebojí nikdo.

• Přešla jsem k němu i s dcerkou od jiného zubaře z Mohelnice, pan doktor je úžasný, milý, příjemný, sestřička jakbysmet, zatím tam chodíme krátce, ale jsem opravdu maximálně spokojená, přístup je na jedničku s hvězdičkou.

• Empatický, trpělivý odborník na slovo vzatý, kterého najdete v práci vždy s úsměvem.

• super

• Nejlepší zubař, kterého znám.

• Nejlepší doktor, s jakým jsem se kdy setkala. Velmi příjemný, sympatický, citlivý a empatický, odborík na svém místě. Vždy se k němu těším a všem vřele doporučuji.

• Nejlepší stomatolog,kterého jsem zatím měla a nevyměnila :o)Mohu jen doporučit!