Josef Kohout
Ordinace praktického zubního lékaře

Msgr. B. Staška 62, Domažlice 34401

• I

Pan doktor je první stomatolog, ke kterému se nebojím jít. Je šikovný, lidský a vřelý nejen k dospělým, ale i k dětem. Ty mé k němu chodí také beze strachu. Máme Vás rádi, pane doktore...

• Ordinace praktického zubního lékaře Jiný  •

• O

Dobrý den. Bydlím na jižní Moravě a do Domažlic často jezdím. Dnes mě opět začal bolet zub. Navštívil jsem zase tuto ordinaci a opět jsem byl maximálně spokojen. Výborná sestra a výborný lékař. Mají opravdový zájem pacientovi ulevit. Moc Vám děkuji a jen Vás všude chválím.

• Ordinace praktického zubního lékaře Jiný  •

• Dobrý den,bydlím na jižní moravě a často jezdím do Domažlic.V neděli mě začal ukrutně bolet zub,že jsem celou noc nespal.Ráno jsem šel s obavami jestli budu přijat jako cizí pacient k MUDr Kohoutovi.Veškeré obavy ze mě spadly už když jsem mluvil se sestrou.Usměvavá,příjemná a maximálně ochotná.MUDr Kohout mě provedl rtg,odvrtal zub a napsal antibiotika.A rovněž příjemný a velice ochotný vše mě vysvětlil i když jsem byl pro něj jen cizí pacient,neregistrovaný.Můžu každému jen doporučit a kdybych někdy trvale zůstal na Domažlicku tak bych byl rád za takového zubaře.OP

• Ordinace praktického zubního lékaře  •

• Panu doktorovi důvěřuji od svých školních let. Kromě absolutní profesionality a přístupu k dospělým pacientům si cením, že neodmítá přijmout i pacienty mladší než 1 rok, s čímž jsem se u jiného pana doktora setkala.

• Dvořáková
    2.5.2014
    Chodím k panu doktorovi 25 let a jsem naprosto spokojená. Dojíždím za ním z Plzně.

• Navštěvujeme pana doktora cela rodina. Ja zu asi 33 let. Muzeme jen hovorit v superlativech. Mnohokrat děkujeme, pane doktore.
    Jitka s rodinou

• Výborný zubař, mohu jen doporučit a má hezké sestry.

• Velmi dobrý odborník, ukázkové jednání s pacienty.

• Lidský,tím profesionální přístup. Ošetří i cizí pacienty, kteří mají svého zubaře třeba v Plzni při akutní bolesti.

• Vynikající odborník, zákroky dělá velmi kvalitně bez zbytečných mnoha návštěv.