Mgr. Jana Toncarová

Psychoterapeut · Více o specializacích

Mladá Boleslav 1 adresa

Jmenuji se Mgr. Jana Toncarová a jsem psychoterapeutka s odborným zázemím v oblasti sociální práce, psychoterapie a zdravotní péče. Absolvovala jsem magisterské studium sociální práce se zaměřením na komunikaci a aplikovanou psychoterapii na Pražské vysoké škole psychoterapeutických studií.

Na své profesní cestě jsem původně působila jako všeobecná zdravotní sestra, díky čemuž jsem získala cenné zkušenosti s péčí o člověka v různých životních situacích. Následně jsem své zaměření rozšířila o psychoterapeutickou práci a absolvovala komplexní psychoterapeutický výcvik v daseinsanalytickém směru. Současně jsem dokončila také pětiletý psychoterapeutický výcvik v psychodynamickém směru.

Své odborné znalosti jsem prohloubila v oblasti krizové intervence a práce s traumatem. Absolvovala jsem také výcvik ve výkladu snů v daseinsanalytickém směru a výcvik v aktivní imaginaci vycházející z analytické psychologie C. G. Junga a daseinsanalytického přístupu. Jsem členkou České asociace pro psychoterapii (ČAP).

Více O mně

• Psychologické poradenství pro studentské páry, v češtině i angličtině / 50min

Jana Toncarová
Mgr. Jana Toncarová

Čechova, Mladá Boleslav 293 01

Názory pacientů se rychle objeví

Napište svůj první názor

Už jste navštívili Mgr. Jana Toncarová? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.

Přidejte svůj názor