PhDr. Jana Lehnerová

Psycholog · Více o specializacích

Petřvald 1 adresa

Číslo licence : č.1521/2011-327R

Jsem psycholožka, koučka, andragožka, akreditovaná dopravní psycholožka, psychoterapeutka v KBT výcviku, kamarádka, spolupracovnice, máma atd. - záleží na domluvě, hlavní je cíl a potřeba člověka, který mne osloví.

Svým klientům nabízím psychologické poradenství, diagnostiku, koučink, terapeutické metody, lektorské služby, dopravně psychologické vyšetření.
Více O mně

Jana Lehnerová
PhDr. Ing. Jana Lehnerová - Psychologické poradenství Petřvald

online, Petřvald 735 41

Michal

U paní Lehnerové jsem absolvoval dopravně psychologické vyšetření pro sk.D. Jediné, co bych mohl říct je jen, že DOPORUČUJI! Po dobu celého vyšetření panovala velmi příjemná atmosféra, paní Lehnerová vše srozumitelně vysvětlila a jakýkoliv stres a nervozitu, který jsem před testama měl ze mě okamžitě opadl. Pokud hledáte psychologa, u kterého se budete cítit dobře, ať už by se to týkalo čehokoliv, paní Lehnerová je určitě skvělá volba :)

• PhDr. Ing. Jana Lehnerová - Psychologické poradenství Petřvald • dopravně psychologické vyšetření  •

Pavel

U paní psycholožky Lehnerové jsem absolvoval dopravně psychologické vyšetření a vše proběhlo v pořádku. Paní psycholožka je přátelská, vstřícná a velkou výhodou je, že vyšetření nabízí také o víkendu a závěrečné hodnocení mi bylo vystaveno hned po testech.

• jiné místo • Jiný  •

Jiří

Vše proběhlo bez problémů. Paní doktorka naprosto v pohodě.

• PhDr. Ing. Jana Lehnerová - Psychologické poradenství Petřvald • psychologické vyšetření  •

• D

David H.

U paní doktorky jsem prošel psychologické vyšetření (psychotesty řidiče). Musím pozitivně pochválit celé vyšetření, které proběhlo v přátelském duchu. Nepociťoval jsem žádný stres. Líbilo se mi, že testy proběhly v sobotu.Mohu jen doporučit.

Kristýna Krausová

Paní psycholožka je velmi empatická, trpělivá a dokáže vytvořit bezpečné prostředí pro sdílení. Její profesionální přístup a schopnost naslouchat mi výrazně pomohly najít nové cesty k řešení problémů.

• PhDr. Ing. Jana Lehnerová - Psychologické poradenství Petřvald • psychologické poradenství  •

Monika

Paní doktorka je milá, empatická a vyslechne. Líbil se mi její styl práce, kdy jsou jednotlivá sezení strukturovaná, pracuje se i mezi nimi a přichází jak úleva, tak máte pocit bezpečí a naděje. Doporučuji.

• PhDr. Ing. Jana Lehnerová - Psychologické poradenství Petřvald • on-line konzultace  •