Mgr.
o specializacích
Pardubice 1 adresa
Číslo licence : 84870863
15 názorůZkušenosti
Jsem psychoterapeut (Psychoterapie Zaměřená na Řešení - Dalet). Vystudoval jsem magisterský obor Kognitivní vědy a vědy o rozhodování (MSc) na University College London. Zaměřuji se na psychoterapii dospělých a dospívajících (od 14 let).
- Psychoterapie
Psychoterapie
Masarykovo náměstí 1544, Pardubice I, Pardubice 530 02
Online konzultace
M.Z.
Na terapii jsem přišel s cílem aktivně pracovat na sobě, změnit některé způsoby přemýšlení, zažité vzorce chování. Potřeboval jsem nějaké nasměrování, nový pohled. Přestože jsem absolvoval jen několik setkání, terapie mi velmi pomohla. Jakub mi pomohl nahlédnout, pojmenovat důležité věci, podívat se na ně z jiné perspektivy a nasměrovat mě k pozitivním změnám. Za tuto zkušenost jsem vděčný a mohu jeho služby doporučit každému, kdo je ochoten, schopen na sobě pracovat. .
• Pardubice • individuální psychoterapie •
VV
Terapie s Jakubem mohu jedině doporučit. Jeho přístup je profesionální a zároveň lidský, vytváří uvolněnou atmosféru. Z každé terapie odcházím s lehkostí, nadhledem a novou energií.
• Pardubice • osobní psychoterapie •
Mgr. Jakub Jílek, MSc
Moc děkuji za Vaši recenzi. Jsem rád, že Vám terapie do života nové podněty a lehkost :-)
V.R.
Maximální spokojenost. Kuba je profesionál na svém místě, empatický a velmi lidský. Každé sezení mi dává nový impuls a chuť na sobě pracovat. Pět hvězdiček je málo..
• Online • online psychoterapie •
Mgr. Jakub Jílek, MSc
Moc díky za Vaše hodnocení, vážím si toho :-)
P.P.
Moc doporučuji! Byl jsem opravdu spokojený. Neskutečně mi pomohl, hlavně s komunikací.
• Online • online psychoterapie •
Mgr. Jakub Jílek, MSc
Díky moc za Váš názor. Jsem opravdu rád, že Vám naše spolupráce pomohla tak, jak jste si představoval.
F
F B
Profesionálny, empatický a trpezlivý prístup od pána Jílka. Vytvára bezpečné prostredie a pomáha mi nájsť účinné riešenia. Určite odporúčam.
• Online • •
Mgr. Jakub Jílek, MSc
Děkuji za Vaši recenzi. Jsem moc rád, že Vám terapie pomáhá!
KM
Na psychoterapii k Jakubovi docházím už půl roku a cítím velkou vděčnost, že jsem si zrovna jeho vybrala jako svého průvodce. Jeho přístup, vycházející z terapie zaměřené na řešení, mi pomohl uvědomit si vlastní hodnotu, najít větší laskavost k sobě i ostatním a také si více důvěřovat.
Jakub mě citlivě a bezpečně provázel procesem, během kterého jsem si začala víc věřit – v rozhodnutí, která dělám, i v cestu, kterou jsem si zvolila. Ujistil mě, že odpovědi skutečně nosím v sobě, jen někdy potřebujeme někoho, kdo nám je pomůže v sobě znovu objevit. Díky němu vnímám ve svém životě víc lehkosti, radosti a odvahy.
Jeho podpora pro mě byla přínosná nejen ve vztahu k sobě, ale i v oblasti rodičovství a rodinných vztahů.
Jakuba bych doporučila každému, kdo se cítí nejistý, ztracený, nebo jen hledá nový úhel pohledu na sebe či na svět kolem. Jeho práce má skutečný smysl a citlivost, se kterou přistupuje ke svým klientům, je opravdu výjimečná.• Online • •
Mgr. Jakub Jílek, MSc
Děkuji Vám mnohokrát za Vaše hodnocení! Moc si toho vážím.
Martin H
Spokojenost nemám co bych vytknul. Poměr cena-výkon skvěla
Nebudete litovat• Pardubice • •
Mgr. Jakub Jílek, MSc
Děkuji za Vaše pozitivní hodnocení. Jsem rád, že jste byl s terapií spokojený a hlavně, že jste se díky ní a také svému nemalému úsilí v životě posunul tak zásadním způsobem, že je radost se na Vás dívat :-)
D.K.
Spolupráce s Jakubem pro mě byla opravdu přínosná. Působí velmi profesionálně, ale zároveň lidsky a s respektem. Dokáže vytvořit bezpečné prostředí, ve kterém se člověk cítí pochopený a přijatý. Pomohl mi lépe porozumět sám sobě, ujasnit si priority a najít cestu, jak na sobě dál pracovat. Oceňuji jeho klidný a empatický přístup i schopnost klást ty správné otázky ve správný moment. Jakuba mohu s čistým svědomím doporučit každému, kdo hledá podporu, směr nebo nový pohled na věci, které ho trápí.
• Pardubice • •
Mgr. Jakub Jílek, MSc
Moc díky, jsem rád, že to pro Vás bylo přínosné!
A. M.
Kuba je velmi milý a optimistický člověk, který dokáže podpořit. Vždy se mi s ním pracovalo dobře a těšil jsem se na další setkání. Určitě doporučuji všem.
• Online • •
Mgr. Jakub Jílek, MSc
Moc díky. Jsem rád, že jste byl spokojen.
KS
Terapie byla formou procházky a to bylo opravdu příjemné a již po jednom sezení (procházce) jsem pocítila změnu.
• Pardubice • •
Mgr. Jakub Jílek, MSc
Moc děkuji, jsem rád, že Vám to pomohlo!