Ivana Vaňatová
Ord.prakt.lékaře pro děti a dorost

Spojařů 1252, Strakonice 38601

Tak nevím,kam a ke komu se chodilo,možná v roce 2010 to byla pravda.Rok 2023 katastrofa,lenost,neochota,špatná léčba.Proto odchod a jiný pediatr.

• Ord.prakt.lékaře pro děti a dorost Jiný  •

• Nejlepší paní doktorka ve Strakonicích vždy nám poradí a pomuže i když zavoláme na mobil a není ani v ordinaci ani na pohotovosti!! Neměnila bych a to 4mi dětmi máme furt něco :))))

• nase pani doktorka je ochotna a prijemna,poradi s kazdym problemem,deti chodi k pani doktorce s radosti,vzdy si odnesou nejakou pozornost,jsme moc spokojeni

• Nejlepsi ,nejmilejsi a nejmene namysleny pediatr dekujeme

• skvela pani doktorka i sestricka, vzdy pomuze, je ochotna, mila, trpeliva. doporucuji!!!

• Vždy velmi ochotná.

• Výborná hodná, dětská doktorka,doporučuji

• Doporucuji tuto lekarku,ochotná,poradi,vysvetli a hlavně vyléčí.

• Velmi dobry pediatr, vsem doporucuji.Ochotna,hodna lekarka,ma v ordinaci pristroj na CRP,inhalator a jiné.

• Poznala jsem nekolik detskych lekaru na pohotovosti,ale jeste jsem se nesetkala s tak milou ,prijemnou a k detem hodnou doktorkou jako je nase pani doktorka. Doporucuji