MUDr. Irena Vavrušková

Pediatr · Více o specializacích

Strakonice 1 adresa

Irena Vavrušková
Samost.ordinace PL pro děti a dorost

Spojařů 1252, Strakonice 38601

• Paní doktorka i sestřička jsou moc hodné a mame je moc rádi ,vždy ochotné a trpělivé se vším poradí je to nejlepší doktor v celém okresu .S.K

• S paní doktorkou jsme velice spokojení,jsem ráda,že nás ještě přijmula i když jsem já k ní nechodila :) a asi máme štěstí,ale my tam ani v čekárně nikdy moc nečekáme :)

• Paní doktorka Vavrušková je velmi hodná, pečlivá a ochotná. Vždy nám se vším pomůže a poradí. Už teď je mi líto až si budu muset hledat jiného praktického lékaře.

• Nejlepší dětská lékařka jakou znám.Je milá z dětma to umí.Trpělivá a vše vysvětlí a porádí.

• Paní doktorka i sestřika jsou velmi milé.Chodila jsme k ní i já a má radost, že tam mohu chodit se svými dětmi.
    Mohu všem jen doporučit:-)

• Pani doktorka i sestricka jsou velice mile, profesionalni,vstricne, jsem moc rada, ze chodime prave do teto ordinace. Navic casto cestujeme a vychazi nam velice vstric i pri spolupraci s lekarem v zahranici. Obe maji moc hezky vztah k detem a muzu se na ne kdykoli obratit. Moc jim timto za vse dekuji! Kubickovi Strakonice

• Pani Vavrušková Irena je velmi dobra dětská doktorka šetrna a velmi pozorna k dětem,pečliva a rozhodně to z dětma umí.My jsme velmi spokojeni s pani doktorkou a nemenili bichom,mužem jenom doporučit.

• prijemna a hodna lekarka, ktera mi vzdycky vysla vstrict, rozhodne si jineho ortodontistu ani stomatologa nehledam, prestoze dojizdim az z plzne.

• Vynikající lékařka a vstřícné jednání.

• Nejlepší dětská lékařka ve Strakonicích.