Hana Jurajdová
Odborný lékař interní, rehabilitace,PL

Dr. E. Beneše 61/1873, Bruntál 79201

• Paní doktorka mi vždy pomohla a našla hlavní problém! Nemohu si stěžovat, a ještě šikovné sestřičky které mi taky moc pomohou!
    Profesionální přístup! Až si troufám říct že možná nejlepší z ČR!

• Odborný lékař interní, rehabilitace,PL Blokáda  •

• V Ostravě mne v roce 2011 vyšetřovali 3 ortopedi, proč mě brní pravá ruka. Tři proto, že postupně jsem je střídal, když po 1. ani po 2. se výsledky nedostavili. Už to vadilo i ve spaní. Všichni 3 mě diagnostikovali, že je to od zad, předepsali medikamenty a doporučovali měkké metody = česky rehabilitace. Jednu sadu rehabilitace jsem absolvoval, ale bez výsledků. A to mě vyšetřovali různými složitými přístroji, RTG a pod. Tak jsem se odhodlal zajet do Bruntálu. Paní doktorku znám už z 80. let, kdy jsem začal jezdit do lázní K. Studánka a ona tam byla lázeňskou lékařkou. Už tehda mne zaujala svými na tehdejší dobu „zvláštními“ metodami (už tehdy homeopatika, akupunktura, baňky, manipulace, správná výživa, atd.). V Bruntále mne přivítala velmi příjemná zdravotní sestra. Paní doktorka mne osahala ze všech stran vleže ve stoje v sedě. A po chvíli řekla: To není od zad, to je vychýlená klíční kost a dokonce mi to názorně ukázala na kostře, kterou má v ordinaci. A pak mne manipulovala vleže a vsedě. Brnění ustoupilo ihned na místě a do dneška (12/2015) se už to neozvalo !!! Tři odborníci obklopeni přístroji za miliony to nepoznali a paní doktorka holýma rukama ano !!! Zeptal jsem se paní doktorky, proč mne nemohli manipulovat už v Ostravě. Odpověď : Získat certifikaci na manipulaci je velmi náročné a to se skoro nikomu nechce. Většině lékařů postačí k obživě kapitační platby od zdravotních pojišťoven. Roman Matějů z Ostravy

• Před několika lety jsem se dostala k MUDr. Jurajdové a to poté, co nade mnou jiní odborníci zlomili hůl. Jsem v pravidelných intervalech u ní na rehabilitaci a invalidní vozík stále nepoužívám. V Bruntálském okrese paní doktorka nemá konkurenci. Je to prostě profík. Díky, že existujete a tím pádem já chodím po svých nožkách. . Nezapomenu na báječné sestřičky - Lenka a spol.
    I já vám paní doktorko přeji mooooc zdravíčka. L.H.

• Skvělá paní doktorka...

• vstřícná, příjemná, vysvětlí, pomůže, mohu jedině doporučit. Eva

• snaží se v rámci časových možností pomoci. doporučuji

• Paní doktorka mi velice pomohla

• super

• bez konkurence v Bruntálském okrese.

• Skvělá lékařka i člověk , neodmítne a pečlivě si pacienta vyslechne . DOPORUČUJI