Kadaň
K.
Při těhotenství je s panem lékařem trošku problém. Pohlaví nechce říct, ani v 6 měsíci. Prý se určuje až v 9.měsíci.Ve 30 letech jíte zdravě, cvičíte kardio a silově - vážíte 64kg,otehotnite a ve třetím trimestru (27tt) priberete na 69kg(+ je 5kg)DOPORUČENÝ váh.přírůstek pro ženy ve 27tt je 6-9kg, já mám 5.Doktor Vas zhejtí,že jste tlustá a máte se sebou něco dělat. Prý má těhotná žena mít na konci těhu jen o 2kg víc,než na začátku. Na otázku,kam má žena dát několika kilový nadbytek placenty, krevního oběhu a plodové vody se vysmál. Můj manžel se na další návštěvu bude chystat se mnou, protože toto je neakceptovatelné. Jako žena se cítím skvěle, jsem fit za dva měsíce rodim a mám jen 69kg, což pan doktor nemůže překousnout. A pokud se mu rodí 2kg miminka,tak je něco špatně. Pokud otehotnite a budete mít v posledním trimestru už 5kg navíc,tak si užijete neskutečnou šikanu. Až do posledního trimestru Vas vyšetřuje vnitřně i přes zákaz porodnice. Odkazy na toto téma ho nezajímají.
• Ordinace • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní