Mgr.
Párová terapie 1500 Kč
Psychologické poradenství
Krajinská 31, České Budějovice 370 01
Vojtěch
Po dlouhém hledání vhodného terapeuta jsem byl velice rád, že jsem se setkal s Mgr. Pinďákovou. Rok a půl terapie u ní mi přinesl opravdu mnoho pozitivních zkušeností a především musím vypíchnout skvělý přístup ke složitým situacím a snahu o pomoc a porozumění; velice mi vyhovovaly empatické, ale velice upřímné rozhovory, ve kterých mi nastavila zrcadlo když jsem to nejvíce potřeboval. Znovu ji za to velice děkuji a mohu ji vřele doporučit :)
N
Nikola
K Mgr. Pinďákové jsem docházela 2 roky. Přišla jsem s pytlem problémů, jako smetí, které se mi za 30 let podařilo nasbírat a společně s nově získanou diagnózou v podobě adhd, jsem ho už stěží mohla utáhnout. Vůbec jsem netušila, kde začít. V životě jsem už několik terapeutů potkala a až tehdy jsem dostala pocit, že to začíná dávat nějaký smysl, a že mě konečně někdo trochu chápe. Jsem moc smutná, že kvůli změně jejího působiště nemůžeme pokračovat, ale díky paní terapeutce se mi (mimo jiné) ten velký pytel podařilo rozdělit alespoň na malé pytlíčky, které se učím podle potřeby prioritizovat a postupně vynášet, a za to jsem jí moc vděčná.
KH
S Mgr. Pinďákovou jsme společně pracovaly 2 roky, jako terapeutka mi velmi sedla, je lidská, podpůrná, ale také řekne co vidí a dokáže s vámi nesouhlasit. Upozorní na chování a vzorce, co se člověku v životě opakují a dá na ně svůj pohled. Společná domluva termínů občas punk, ale supr zkušenost pro člověka, co by naopak měl rád všechno pod kontrolou. Jako terapeutku můžu jen doporučit :)
• Šibnutá • psychologické poradenství •
I
Iveta.L
K Mgr. Evě Pinďákové jsem moc ráda chodila, oceňuji její lidský a empatický přístup a snahu pomoci při zhoršení úzkostných stavů. Určitě bych jí jako terapeutku vřele doporučila.
N
Natálie
Paní Pinďákovou doporučuji všem, kteří hledají bezpečný, klidný, účinný a pečující přístup ke klientovi. Jsem spokojená s jejími službami. Neměnila bych.
• Šibnutá • psychologické poradenství •
K. K.
K terapeutce Evě Pinďákové jsem pravidelně docházela dva roky a ráda bych tu zanechala recenzi pro ty, kteří podobně jako já došli k přesvědčení, že terapii z nějakého důvodu potřebují, a zároveň hledají autentickou, silnou a podporující odbornici, která je procesem terapie bude provázet.
Její přístup mi velmi vyhovoval. Vnímala jsem, že je založený na respektu a aktivním naslouchání. Zároveň mi do složitých situací vnášela nový nadhled, často i to, co jsem si nechtěla připouštět.
Nastavení vnímavosti k sobě, které jsem na terapii postupně získávala, mi pomáhalo i mimo prostředí terapie v každodenních situacích. Neustále jsem věděla, že se o “svoji” superhrdinku mohu opřít; ve skutečnosti mi dávala nalézat zdroje mé vlastní síly, abych byla silnější i po skončení terapie a věděla, jak si k tomu, v čem mi na terapii bylo dobře, můžu nacházet cestu.
Vím, že bez jejího provázení bych takovým posunem neprošla. Vážím si její péče. Spolupráci s touhle silnou ženou všem vřele doporučuji.• Šibnutá • psychologické poradenství •