MUDr. Daniel Dražan

Pediatr · Více o specializacích

Jindřichův Hradec 1 adresa

Daniel Dražan
Praktický lékař pro děti a dorost

Ruských legií 352/III, Jindřichův Hradec 37701

• K panu doktorovi jsem chodila v době kdy pracoval ještě na nefrologii v nemocnici jako malá holka. Nikdy nic nezanedbal a nepodcenil. Škoda že odešel a místo jeho nastoupila jiná paní doktorka. Doporučuji.

• Pan Doktor Dražan je skutečně Doktor s velkým "D". Oceňuji jeho profesionální přístup, ať už k dětem (velmi milý, pečlivá prohlídka, přesné diagnózy), tak k rodičům (informuje) + možnost moderní komunikace (mail, web, FB). Nejen, že nepředepisuje zbytečně antibiotika např. na virové infekce, jako se stále děje u některých pediatrů, ale jakékoliv léky (upozorňuji na slovíčko "zbytečně"). Určitě to ale není lékař, který by něco zanedbal! Výborná je možnost objednání i třeba ráno, kdy zjistíte, že dítku něco je, sestřička vám řekne hodinu, kdy se máte dostavit a návštěva je opět bez čekání. I když čekat v čekárně u Dražanů je spíš za odměnu a mé dítě čekárnu nazývá dětským koutkem:-). Možnost 3 telefonních čísel (pevná linka, mobil na sestřičku a mobil na pana doktora) téměř vylučuje možnost nedovolání se v akutním případě. Sestřičky jsou také vždy milé a usměvavé.
    Jednu nevýhodu to ale má - zvyknete si na tento "standard" a při návštěvě jiného lékaře se musíte honem (a těžce) vrátit do reality protivných sester, plných čekáren a znechucených lékařů, střílecících diagnózy od dveří...:-)

• Pana doktora Dražana jsem poznal osobně mimo ordinaci. Jeho znalosti v oblasti očkování ve mně vzbudily velký zájem o tuto tématiku. Několikrát jsem s panem doktorem konzultoval vhodnost očkování pro své děti. Bydlíme na druhém konci republiky, proto je pro nás vyloučené pana doktora s dětmi navštěvovat. Pokud bychom se jednou přestěhovali do jeho blízkosti, byl by jeden z prvních, které bych navštívil a žádal o zapsání mých dětí na seznam jeho pacientů.

• H

K panu doktorovi chodíme s dětmi již od doby kdy založil svoji ordinaci spolu se svojí manželkou a zároveň zdravotní sestrou, díky jemu a jeho skvělé péči se naše tři děti těší dobrému zdraví a rodiče jsou s jeho péčí spokojeni.
    Zejména je výborný systém objednávání návštěv, individuální přístup a jeho odbornost. Z jeho přístupu by si měl vzít příklad každý obvodní lékař. Více takových lékařů!!!!!

• Jsem velmi ráda, že jsem mohla k tomuto p. doktorovi přestoupit v roce 2003, kdy jsem se s ním poprvé setkala v nemocnici na dětském oddělení. Jeho přístup mne přesvědčil o jeho zájmu pomoci. Běhěm let nemám nejmenší výtku k léčení ani k chování. Vysvětlí Vám svůj postup léčby, zbytečně nepodává dětem antibiotika, vyslechne Váš názor. Pan doktor i se svojí ženou - asistentkou - mají výborný přístup k dětem i k rodičům. Barevné, veselé prostředí, zmírňující stres dětí a civilní oblečení přispívají k pohodě. Objednávání na určitou hodinu je ideální, nemusíte znuděně a netrpělivě sedět a čekat, až přijdete na řadu. Dokonce se stává, že dítě nechce z čekárny odejít, protože se zabavilo místníma hračkama. Oceňuji i službu, kdy dostávám mailem nabídky k nepovinnému očkování. Určitě doporučuji!!!! Radka M.

• K panu doktorovi chodím s oběma kluky od narození. Rozhodně ho všem maminkám doporučuji. Pan doktor i jeho paní mají osobní, velmi milý přístup, jsou ochotni vždy pomoci a poradit s jakýmkoliv problémem. K dětem se chovají moc hezky. I odborní lékaři, ke kterým jsme byli v průběhu času posíláni pana doktora chválí jako dobrého a pečlivého diagnostika. A jako velmi příjemný bonus je objednání (už si neumím představit, že budu s nemocným dítětem sedět dvě hodiny v čekárně - hrůzná představa), spousta hraček jak v čekárně tak i v ordinaci, civilní oblečení atd.
    My ho bohužel z důvodu stěhování musíme změnit což mě OPRAVDU moc mrzí,protože se obávám, že dalšího takového lékaře jen tak nepotkáme.
    I přesto, že budeme mít nového pediatra, nám pan doktor nabídl v případě pochybností s budoucí léčbou osobní konzultace a poradu. To myslím, že vypovídá o všem. My rozhodně chválíme, doporučujeme a moc děkujeme za celých pět let. Jana, Ondra a Štěpán Dosedlovi

• Nejlepší pediatr, velká odbornost a přehled i mimo běžné dětské problémy. Umí poradit. Výborný přístup a pěkné rodinné prostředí. Můžeme zavolat i mimo ordinační hodiny na mobil - v akutních případech

• Pan doktor a jeho paní jsou doopravdy super,kterým jiným můžete zavolat o radu mimo ordinační hodiny (v případě nouze) a hlavně nemusíte čekat,protože vždy máte domluvenou návštěvu na určitou hodinu i jako akutní.

• Manželé Dražanovi jsou naprosto profesionální odborníci a navíc ochotní a milí. Velmi oceňuji, že se na ně mohu obrátit formou mailu nebo telefonu v podstatě kdykoli. Výborně mají vymyšlený i systém objednávání malých pacientů a proto u nich nikdy nečekáme. Takže moc děkuji za lidský přístup a jejich perfektní služby. Monika Landkammerová a Daník

• V

Jsem velmi spokojená. Líbí se mi jejich přístup k dětem a domácí prostředí.