• Paní doktorka je velice hodná.Chodím k ní už roky a jsem snou nadmíru spokojená.Sestřička suprová.Obě jsou moc hodné a ochotné.Velká spokojenost.

•  •  •

• jednoznacne SUPER

• K paní doktorce už chodím léta.Jsem s její péčí nadmíru spokojena, sestřička je milá a ochotná.Obě jsou velice lidské, hodné a udělají pro člověka co se dá.Mohu jen děkovat tomu že jsem se k takové paní doktorce dostala.

• Pokud sama nemůže pomoci, vždy ví, kam pacienta poslat. Umí nejen lidsky jednat s lidmi, léčit je, ale umí i vyslechnout a poradit. Nezažila jsem ji nepříjemnou, odměřenou, nebo neochotnou.

• jsem sní velmi spokojená,je to po dlouhé době konečně nějaký super doktor,který má opravdu starost o své pacienty.Pani doktorka my vždy pomohla a s jejím léčení jsem maximálně spokojená a to nemluvím jenom o sobě ale o celé mé rodině.Můžu jen doporučit,poděkovat a být ráda že ji mám.

• V

Pani doktorku vřele doporučuji,milá ochotná ,snaží se pacientovi pomoci ,cítím se u ní dobře

• G

Jsem spokojený s poskytovanou lékařskou péčí.

skvělá,není co dodat

• A

K paní doktorce chodím zatím krátce,ale je velmi hodná a vždycky me i mému manželovi pomohla což se o jiných lékařích mnohdy nedá vůbec říct.Neměnila bych,je skutečně nejlepší co jsem kdy měla