Psycholog · Více o specializacích

Číslo licence : 21156

Mám ukončené studium jednodoborové psychologie. Jsem absolventkou Dlouhodobého výcviku v integrativní psychoterapii, akreditovaného pro zdravotnictví a od roku 2017 pracuji s klienty terapeuticky. Jsem absolventkou výcviku v Terapii zaměřené na emoce (EFT) na práci s jednotlivci, s páry a s rodinou.. Absolvovala jsem výcvik v EMDR terapii (Eye Movement Desenzitization and Reprocessing). Jsem také vzdělaná v programu ASSYST, který slouží ke stabilizaci akutního stresového syndromu. Ve své práci proto vycházím z vícero psychoterapeutických směrů (např. KBT, Psychodynamická psychoterapie, EFT - na emoce zaměřená terapie) a využívám různé techniky. Pracuji s koncepty kruhů tzv. sebepodrývajícího chování, kruhem pozitivních výjimek nebo také s emocionálními schématy, minulostí i přítomností klienta. Soustředím se na prožívání emocí, tělesných pocitů a myšlenek, které se často odráží v lidském chování.
Více O mně

Od 2 500 Kč

• Relaxace

Beaterapie

Hlubčická 2259/50a, Krnov 794 01

Paní Beáta mi pomohla změnit svůj mindset, pomohla mi prožít všechny neprožité věci. Ukázala mi jak na věci pohlížet a pomohla mi se s tím sžít a přenést do každodenní reality. Naučila mě jak zvládat každodenní situace, ale i situace co se každý den nestávají. Doporučuji všem, ať už je vaše trápení jakékoliv.

• Beaterapie online psychoterapie  •

Odpovědi

2 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Necitim se dobre foma ani ve skole. Nemam ve skole zadne kamarady a doma se jen ucim nebo uklizim. Kdyz jsem doma na telefonu tak me rodice vynadaj.Mam stale negativni mysleni a spatne sny.

Anna 12let

ODPOVĚĎ LÉKAŘE:

Beáta Koňařík Bakošová

Ahoj Anno, jsem ráda, že jsi se rozhodla napsat a sdílet své pocity. Je to skvělý první krok k tomu, jak si můžeš pomoci. Je důležité si uvědomit, že nejsi sama. Mnoho lidí se někdy v životě cítí…

Manželka neustále uklízí. Nikdy sa nevojdem do jej vzorca na čistotu. Ako jej pomocť ?

ODPOVĚĎ LÉKAŘE:

Beáta Koňařík Bakošová

Zkuste zjistit, co přesně pro manželku znamená čistota a jak často preferuje uklízení. Čistota může být pro vaši manželku způsobem, jak se se vyhnout stresu a mít to pod kontrolou. To může vyžadovat…