Anna Škerková
Praktický lékař pro děti a dorost

Lumírova 2, Ostrava 70030

• Výborná paní doktorka s vlastním úsudkem. Starala se o mé děti od narození, vždy ochotně poradila a pomohla.

• Paní dr. Škerková byla úžasná, taky jsme k ní chodili tři generace, léčila sice po staru, ale vyléčila všechno a bezvadně.. Teď z nás tahají peníze a všechno zbytečně řeší, nebo nás vykopnou a neřeší nic.. Paní doktorka byla zlatý střed a nikdy na ni nezapomeneme, jenom nevím, jestli bude mít nějaké nástupce, s novou paní doktorkou to nestojí za nic..

• Já na paní doktorku Škerkovou mám špatné vzpomínky.. V době kdy mi bylo 15 let,tak jsem zlehka onemocněla/nachladila se a šla navštívit paní doktorku..Musela jsem sama,protože bohužel celá rodina lehla do peřin a léčila se z chřipky..Proč ne,už jsem měla 15 let a dojít přes cestu do doktora není žádný problém..Byla jsem tam,pí. doktorka mě prohlédla a na otázku kde mám rodiče,jsem ji odpověděla,že doma. Hned na to mi začala vykladat jeslti nechci adoptivní rodiče,že tihle se o mě určitě nestarají a že má pravomoc tohle řešit..Řeknu Vám..Mý rodiče byli skvělí,až na pár malých mouch..Ale nevím,kde vzala to právo je obviňovat,že jsou špatnými rodiči..V ten moment jsem se zařekla a odmítala k Pí. doktorce chodit..I když jsem trpěla průjmy,měla horečky..Nedonutil mě tam nikdo jít...Až opět postupem času,kdy už jsem pracovala (19 let)..Tak jsem v práci omdlela a byla jsem poslána k doktorovi..Stále jsem měla dětskou a ta mi odmítla napsat nemocenskou..Tak jsem si musela vzít volno.

To je mi teda přístup..
    Doufám,že to paní doktorka bude číst.. S pozdravem Juráňová

• Nova Pani doktorka neni moc přijemna a nejsme s jejimi nazory spokojena. Nejsem Lekař ale ve 3,5 veku ditěte bychom už mohli chodit na logopedii když syn špatně vyjadřuje a ne čekat.

• Výborná Paní doktorka,ke které já jsem chodila od svých 3 roků.Moje dcera,které jsou teď 3 roky kní chodila také.Nikdy nic nezanedbala, vždy nám pomohla,vždy k nám měla velmi dobrý přístup,vše nám vysvvětlila jen škoda,že už šla do důchodu.Místo ní je tam teď doktorka,která nám moc nepomohla a zavinila nám nemoc,které se dalo předejít a ke mě osobně hrozný přístup.Snad s ní jiní rodiče nebudou mít takový problém jako já a moje dcera.Vzala jsem kartu a mazala k jiné doktorce.

• S

Moc milá paní doktorka, k dětem příjemný přístup, vždycky vyslechne a poradí. Sestřička taky milá. Doporučuji

• H

skvělá

paní doktorka hodná a milá to souhlasím, ale některé věci mi zůstanou do smrti......pozdě léčená hyperkyfoza a pozdě léčená tupozrakost, sice někdy výsledky léčby nejsou dostačující, ale kdyby mě poslala dřív, tak by rozhodně třeba ta páteř mohla být v lepším stavu....mohla toho udělat víc, takhle jsem do smrti poznamenána

• H

K paní doktorce jsem začala chodit na doporučení kamarádky a jsem naprosto spokojená. K dětem je milá, hodná a rodičům se snaží vyhovět, pomoct a poradit. I sestřička je přátelská a milá.

• D

Paní doktorka má velice hezký vztah k dětem,je moc příjemná děti jí mají rádi a rodičům vždy dokáže poradit