MUDr. Petr Michalík

Pediatr Více

Tanvald 1 adresa

Praktický lékař pro děti a dorost

Krkonošská 350, Tanvald 46841

Nejlepší! V dětství jsem k němu chodila. Potom s mými dětmi. Přesto, že nebydlíme v Čr, ochotně píchnul batolatům náušnice a později zkontroloval kvůli nemoci během prázdnin. Děkuji.

• Praktický lékař pro děti a dorost Jiný  •

• Je zajímavé, že doktor dokáže určit diagnózu, bez toho aby se na mě podíval... Po dvou letech léčení angíny "kapkami s medvědem", jsem přestoupila k jiné doktorce, která mě konečně vyléčila. Byla zděšena stavem, v jakém se nacházím. A to nemluvím o tom, kolik jsem nakonec musela dát za léky a různé vakcíny apod. Je pravda, že čekárna byla vždy prázdna, takže jsem přišla na řadu okamžitě, ale v ordinací jsem byla 5 min, a vyšetřovala mě spíše sestřička. Doktor se mi párkrát podíval do krku, ale to zřídka kdy. Takže jsem moc spokojena nebyla.
    P.M.

• Já nemohu říct chodila jsem k němu jako dítě a teď k němu chodím s obouma dětma a vždycky nám pomohl :-)

• jako doktor k dětem je velice hodný a milí.děti se ho nebojí a chodí k němu rádi.Ale jako doktor,který by měl pořádně určit nemoc,je totálně neschopný.Chodím k jiné doktorce,která bohužel byla pár dnů mimo ordinaci a tak jsme museli k němu.Dítě mi léčil tak,že skončilo v nemocnici.Nedoporučuji s nemocemi k němu chodit.Ver.

• Velice dobrý lékař,vždy příjemný a ochotný...Jana

• no problem

• Nemohu si na něho stěžovat, chodím k němu s mojí malou dceruškou a cokoli nám předepsal, tak okamžitě zabralo. Nejsem z Tanvaldu, ale myslím, že za dobrým doktorem se vyplatí dojíždět. Takže vřele doporučuji.

• A

Tak bych chtěla jen upřesnit,že doktor dělá akupunkturu a jeho žena Mudr.Michalíková homeopatii.A Mucosolvan je zrovna sirup,který je pro děti šetrný a pomůže.Je svobodná volba lékaře,tak ať lidi zbytečně nereptaj!!!Je super,doporučuji.

• chodim k němu se svymi dětmi a mam dobré zkušenosti

• pokud nemáte žádné problémy je jako doktor pro preventivní prohlídky velmi dobrý,bohužel problém nastane jakmile se vyskytne nějaký problém,pokud si sami neřeknete o odborné vyš. nikam sám dítě nepošle,ač je homeopat nikdy mé děti homeopatiky neléčil známe jen mucosolvan,ospen a modré kapky do nosu,pokud máte dítě zdravé doporučuji....