MUDr. Petr Knížek, Ph.D.

Pediatr Více

Pardubice 1 adresa

• Praktické lékařství pro děti a dorost
  • Dětské lékařství
  • Dorostové lékařství

Petr Knížek pediatrie Pardubice s.r.o.

Karla Šípka 282, Pardubice Vii, Pardubice 530 09

• Bakteriologické vyšetření

• Biochemické vyšetření

• Diagnostické testy

• Diagnostické vyšetření

• Injekce

• A

Pan doktor i sestřička jsou lidský a naslouchající. Cítíme se tam dobře. Hodně nám pomáhají. Pan doktor je nakloněn i alternativní medicíně (přírodní léky a homeopatika). Je o jeho služby velký zájem.

• Petr Knížek pediatrie Pardubice s.r.o. diagnostické vyšetření  •

Příjemný, ochotný, naslouchá a vyslechne pacienta. Léčba pod jeho vedením na infekčním odd. skvělá. Jsem velmi spokojena, jak se jako lékař a odborník chová - vše vysvětlí do detailů, že to i laik pochopí - více takových odborných lékřů. Děkuji

• jiné místo Jiný  •

Pan doktor je skvělý specialista a vše řeší do detailu, nepředepisuje jen bezhlavě léky, toleruje názor pacienta, rodiče, trpělivý k dětem, doporučuji. Sestřička je příjemná a ochotná.

• Petr Knížek pediatrie Pardubice s.r.o. pediatrická konzultace  •

Pan doktor je vstřícný a ochotný, velmi zkušený a nic nepodcení. Když si v něčem není jistý, tak to ještě zkonzultuje se specialistou. Vše nám vždy vysvětlí, nikdy nás neodbyde. Jsme moc spokojeni a neměnili bychom.

• Petr Knížek pediatrie Pardubice s.r.o. preventivní prohlídky  •

Jsme u pana doktora moc spokojený. Je hodný, vstřícný, vyslechne, poradí. Cítíme se v ordinaci příjemně. Jako velký bonus je úžasná, sympatická sestřička.

• Petr Knížek pediatrie Pardubice s.r.o.  •

• Zodpovědný poctivý lékař, který naslouchá pacientům jen tak dál, přejeme hodně trpělivosti. Jsme spokojeni i naše děti

• Petr Knížek pediatrie Pardubice s.r.o.  •