Röschova 850, Jindřichův Hradec 377 01
Helena V.
Naprosto nejlepší stomatolog široko daleko. Děkuji za perfektní ošetření a přístup.
• • Jiný •
Vratislav Strnad
K panu doktorovi chodím od roku 1992.Zubní výplně které mi dělat v počátku stále drží. Je to velký profesionál.Je viděl že se stále vzdělává a modernější technologie a přístroje používá ve své ordinaci. Vždy popíše zákrok jaký bude dělat.Jsem maximálně spokojen.
• Stomatologická ordinace • Jiný •
Aneta
Pan doktor Šmíd je velice ochotný, příjemný, usměvavý, milý člověk. Vždy naší celé rodině pomůže. Lepšího zubaře v okolí nenajdete! K panu Šmídovi se nemusíte bát, protože je to PROFESIONÁLNÍ zubař! Mohu jen doporučit!! :-)
Milan
Ochotný, slušný, profesionální přístup. Po několika letech u pana Šmída jsem maximálně spokojen. Milan
Mám s tímto lékařem nejlepší zkušenosti. Vždy ochotný, úsměvavý, milý.Při každém zíkroku vysvětlí co dělá, co bude dělat a jaké jsou možnosti léčby....prostě profesionální přístup.
Michal
Všem vřele doporučuji, lepšího stomatologa neznám!
Petra
Jediným mínusem je dlouhá objednací doba
Pavlíčková
Výborný a šikovný stomatolog. Má zlaté ručičky. V JH jsem se s lepším nesetkala. ♥
velice dobrý a slušný stomatolog
hel
Jeden z nejlepších stomatologů, které znám. Nic nezanedbá a k pacientům se chová úžasně.