MUDr. Pavel Šmíd

Zubař Více

Jindřichův Hradec 1 adresa

Röschova 850, Jindřichův Hradec 377 01

• H

Naprosto nejlepší stomatolog široko daleko. Děkuji za perfektní ošetření a přístup.

• Jiný  •

• V

K panu doktorovi chodím od roku 1992.Zubní výplně které mi dělat v počátku stále drží. Je to velký profesionál.Je viděl že se stále vzdělává a modernější technologie a přístroje používá ve své ordinaci. Vždy popíše zákrok jaký bude dělat.Jsem maximálně spokojen.

• Stomatologická ordinace Jiný  •

• A

Pan doktor Šmíd je velice ochotný, příjemný, usměvavý, milý člověk. Vždy naší celé rodině pomůže. Lepšího zubaře v okolí nenajdete! K panu Šmídovi se nemusíte bát, protože je to PROFESIONÁLNÍ zubař! Mohu jen doporučit!! :-)

Ochotný, slušný, profesionální přístup. Po několika letech u pana Šmída jsem maximálně spokojen. Milan

• Mám s tímto lékařem nejlepší zkušenosti. Vždy ochotný, úsměvavý, milý.Při každém zíkroku vysvětlí co dělá, co bude dělat a jaké jsou možnosti léčby....prostě profesionální přístup.

Všem vřele doporučuji, lepšího stomatologa neznám!

Jediným mínusem je dlouhá objednací doba

Výborný a šikovný stomatolog. Má zlaté ručičky. V JH jsem se s lepším nesetkala. ♥

• velice dobrý a slušný stomatolog

• H

Jeden z nejlepších stomatologů, které znám. Nic nezanedbá a k pacientům se chová úžasně.