Ordinace PL pro dospělé

Zahradní 1, Mšeno 27735

Ten nás bude mít ještě hodně na svědomí!!! Dokud neuzná že ve svém věku přeceňuje síly,léčí vše jen slovy, nikomu tím neprospěje. Ale už se snad blýská na lepší časy!

• Mám s MUDr. Hokynářem lepší zkušenosti, než jaké popisují jiní pacienti. Možná se někomu zdá čekání v čekárně dlouhé, ale je to tím, že pacienty neodbývá jako na běžícím páse. Lékař není stroj a má nárok na přestávku, svačinu. Kolečka s čísly v čekárně jsem zažila i jinde a mají tu výhodu, že se aspoň pacienti nemusí dohadovat, kdo kdy vlastně přišel.

Pan doktor, jako plicní je opravdu velmi dobrý lékař.

• D

Spokojena při ošetření.

• Zastaralé léčebné metody, omezený počet pacientů na den tak že si pacienti pokud chtějí být ošetřeni ten den musí vyzvedávat lístečky v časných ranních hodinách (6.00-7.00) jinak ošetřeni nejsou. Částečná senilita.

• Pokud můžete, z vlastní zkušenosti radím, změnit lékaře!!!

• Je to výlet na celý den, a ještě se Vám může stát, že Vás ani nevezme, neboť na Vás nevyjde číslo.
    Ať tam přijdete v kteroukoli dobu, je tam plná čekárna a stále stejné tváře, vůbec to neubývá.
    Pracovní doba od sedmi, ale v půl osmé je lékař v ordinaci a než si popovídá, tak v osm jde první pacient na řadu.