Odhadovaná doba odpovědi:

GYN-E-CENTRUM, Londýnská 1, Ústí nad Labem
Ord. praktického lékaře gynekologa

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

Ověřený profil

jsem spokojená ,vše vysvětletlí ,poradí ,mohu k ní být otevřená a na vše odpoví ,jsem ráda že ji mám ,chodím bez studu k ní a spokojená od ní

Ověřený profil

Dnes som absolvovala prvé vyšetrenie, prijali ma za pacientku aj napriek tomu,že som "cudzinka" a nemusela som ani dlho čakať na ošetrenie. Veľmi dobrý a milý prístup. Príjemná pani doktorka a takiež sestričky :)

Š
Ověřený profil

Odbornice ve svém oboru. Velmi kladný a osobní přístup k pacientkám.

Ověřený profil

Paní doktorka je milá, ale má velmi mnoho pacientů.Třikrát mě připravovala na IVF, docházela jsem intenzivně, ale vše bylo zbrklé, velmi málo informací. Doporučuji zájemkyním o mimoděložní oplodnění přípravu radši přímo v sanatoriu, které IVF provádí.

B

Skvělá,laskavá,citlivá a milá paní doktorka.Moc mi pomohla.Dlouho jsme čekali na mimčo a už jsme ani nedoufali že by se kdy mohlo zadařit. A vida už mi tu lítá roční dítko. Také tam má moc příjemné sestry. Proto mohu vřele doporučit.

R
Ověřený profil

Úžasná gynekoložka chodím k ní 15 let nemohu si stěžovat jen tak dále paní doktorko i s vaším týmem sestřiček :)

R
Ověřený profil

S paní doktorkou jsem spokojená iž 15 roků nemohu si na ní stěžovat a vřele doporučiji všem je milá a hodná vždy poradí a ráda se usměje a sestry také chválím

I

K paní doktorce chodím již přes 20 let, před 33 lety mi zachránila život, kdy jiná její kolegyně zde také kladně hodnocená nepoznala, že mohu dostat otravu z mrtvého plodu a hned neučinila zákrok... každý má své zkušenosti a věří svému lékaři a může si jej i vybrat...:-)...

Opravdu velmi kvalitní gynekoložka!

Ověřený profil

Pamatuji si na svůj první dojem, když jsem paní doktorku viděla - říkala jsem si, že to bude ten typ doktora, který na vás řve kvůli každé maličkosti, kterou jste (ne)udělali. Ale skutečnost je naštěstí jiná. Paní doktorka je velmi ochotná a pacientům naslouchá. Zároveň se ale na rozdíl od jiných lékařů půl hodiny před prohlídkou s každým pacientem nevybavuje o globálních problémech, takže v ordinace nestrávíte delší dobu, než je nutné. Jsem naprosto spokojená a neměnila bych.