Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolí

4 názory pacientů

I
Umístění: Železniční poliklinika Olomouc

Paní doktorka Machačová je moc milá doktorka, s lidským přístupem. Během mé návštěvy se mnou komunikovala, vysvětlovala průběh vyšetření, nebylo třeba se bát. Po mých zkušenostech s jinými ORL lékaři, je tato paní doktorka jednoznačně nejlepší. Má také moc milou sestřičku... Díky oběma za skvělou péči!

N
Ověřený profil

paní oktorka je milá,ochotná,vstřícná a hlavně poslouchá a je lidská.bere objednané pacienty na čas to je další plus a vůbec mi nevadí,že je přítomna pouze v pondělí,na ní si ráda počkám.děkuji

T
Ověřený profil

Paní doktorka odmítla ošetřit mou 10ti měsíční dceru s akutním zánětem středního ucha. Bere pacienty pouze do 10ti a my dorazily od pediatra v 10.05. Doporučila nám přejet do fakultní nemocnice. /přes celé město/. To vše bych ještě pochopila, kdyby nebylo venku -12°C. Absolutně nedoporučuji!

Velmi ochotná paní doktorka s poctivým přístupem. Snaží se maximálně pomoci, navíc " ví co dělá", narozdíl od jiných kolegů. Spokojenost. Doporučuji