Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolíZkušenosti
4 názory pacientů
Iveta
Paní doktorka Machačová je moc milá doktorka, s lidským přístupem. Během mé návštěvy se mnou komunikovala, vysvětlovala průběh vyšetření, nebylo třeba se bát. Po mých zkušenostech s jinými ORL lékaři, je tato paní doktorka jednoznačně nejlepší. Má také moc milou sestřičku... Díky oběma za skvělou péči!
Novotná Alena
paní oktorka je milá,ochotná,vstřícná a hlavně poslouchá a je lidská.bere objednané pacienty na čas to je další plus a vůbec mi nevadí,že je přítomna pouze v pondělí,na ní si ráda počkám.děkuji
Tereza Míšelnická
Paní doktorka odmítla ošetřit mou 10ti měsíční dceru s akutním zánětem středního ucha. Bere pacienty pouze do 10ti a my dorazily od pediatra v 10.05. Doporučila nám přejet do fakultní nemocnice. /přes celé město/. To vše bych ještě pochopila, kdyby nebylo venku -12°C. Absolutně nedoporučuji!
Velmi ochotná paní doktorka s poctivým přístupem. Snaží se maximálně pomoci, navíc " ví co dělá", narozdíl od jiných kolegů. Spokojenost. Doporučuji
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.
Otorinolaryngologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Olomouci
Otorinolaryngologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Olomouci
Otorinolaryngologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Olomouci
Otorinolaryngologové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Olomouci
Otorinolaryngologové s Zaměstnanecká pojišťovna Škoda v Olomouci