MUDr. Miloslava Vinická

Praktický lékař Více

Strakonice 1 adresa

Ordinace

Bezděkovská 186, Strakonice

Paní doktorka je skvělá a moc pečlivá, chodím kní už několik let. Pokud bych neco zmenil tak je to ta paní co sedí v místnosti vedle ní, nebo najmout někoho kdo bude zvedat telefony…..dovolat se je prakticky nemožné, kolikrát ani na 15-20 pokus za celý ordinační den! Často také vyvěšen telefon. Hruza….

• Poliklinika Strakonice s.r.o. Jiný  •

Všechno se snaží léčit antibitiky, což je pjeknej utrjch. Altrnativní léčbu neumí. Takže nic moc.

• I

• Jsem běžným pacientem pani doktorky Vinické již několik desítek let. V první řadě oceňuji její profesionální lékařský přístup, ale taky tu skutečnost, že při léčení mé nemoci(vysoký TK) se zajímá i o pro mě zdánlivě nedůležité aspekty životního stylu. Prostě si popovídáme. Ing.Pataky

• Naštěstí jsem zatím zdravá a pomoc pani doktorky potřebuji jednou za dlouhý čas, takže mam zkušenosti převážně jen s očkováním a preventivními prohlídkami.

Překvapilo mě, že se mi několikrát stalo, že mi pani doktorka vnutila léky, které jsem v podstatě nepotřebovala, "pro jistotu".

Vždy mě dost odrazuje narvaná čekárna a, jelikož jsem se přestěhovala do Volyně, rozhodla jsem se proto praktickou lékařku změnit.

• Nejlepší lékářka ve Strakonicích, velmi pečlivá, nic nezanedbá. Pokud má pochybnosti, doporučí vyšetření u specialisty! Výborná!

• Výborná paní doktorka, velmi pečlivá.

• Paní doktorka Vinická, je lékařka s velkým V. I já jsem přešla do její péče s celou svou rodinou po špatných zkušenostech u jiné "lékařky". Teprve paní doktorka Vinická mne opravdu začala léčit, oproti předchozí, která pouze "sbírala body" za mé další a další návštěvy, ale můj stav se nezlepšil. Paní doktorka Vinická okamžitě rozeznala oč se jedná a následné návštěvy specialisty na její doporučení mi velmi pomohly. K lékaři nikdo nechodí rád, ale pokud je třeba, vím, že od paní doktorky Vinické se mojí rodině vždycky dostane profesionální péče a lidského přístupu. Totéž platí i u sestřičky, která vždy s úsměvem zvládá péči o pacienty, telefonáty a vše co náleží k její práci. Takže velké díky oběma za jejich přístup k nám pacientům.

• K paní doktorce Vinické jsem přestoupila po špatné zkušenosti s Mudr.Neumannem.
    Teď se konečně cítím jako za paní doktorky Kafkové.Sestřička i pani doktorka Vinická mají velmi dobrý vztah k pacientům.Jsou ochotné a profesionální.Za to jim moc děkuji.

Na paní doktorku Vinickou ráda vzpomínám. Chodila jsem k ní od svých 15 let, protože můj pediatr zemřel. Výborná doktorka, dokáže pomoci, moc hodná a příjemná. Vřele doporučuji. Teď jsem se přestěhovala a musela jsem jí opustit a takovou stejnou najít je dost na těžké ...