MUDr. Miloš Paťcha

• Neurologie

Neurologická ambulance, Litomyšlská nemocnice, tel. 461 655 319

J.E.Purkyně 652, Litomyšl 570 01

• Diagnostické testy

Byl jsem u pana doktora už v jeho ordinaci v Chocni, za mne nejlepší PAN doktor, u kterého jsem kdy byl. Opravdu mohu jen doporučit, dnes už takových doktorů je opravdu jen velmi málo

• Neurologická ambulance, Litomyšlská nemocnice, tel. 461 655 319 diagnostické testy  •

• A

Pan doktor je velmi milý, empatický se snahou pomoci. Vše srozumitelně a názorně vysvětlí. Mohu jen doporučit.

• jiné místo Jiný  •

• D

Úžasný pan doktor,šikovný,slušný ,ochotný ,soucitný a hlavně umí a snaží se pomoci. Srdce na pravém místě.Takového lékaře potkat když máte potíže je výhra.Přeji mu hodně zdraví a spokojenosti v praci i v soukromí.

• Neurologická ambulance, Litomyšlská nemocnice, tel. 461 655 319 klinické vyšetření  •

• S

Za mě po letech opravdu lékař,který je nejen sympatický,ale i velmi citlivý,vzdělaný,moderní,chápavý se snahou opravdu pomoci.Pro mě dr.House...nevyhýbá se tomu,od čeho jiní lékaři dávají ruce pryč.

• jiné místo Jiný  •

• R

Pan doktor mi pomohl a vyřešil problém který nechtěl vyřešit bývalý obvodak a poslal mě na vyšetření páteře moc doporučuji

Velice milý, empatický lékař, byla jsem v sobotu na pohotovosti, velmi mi pomohl od bolesti. děkuji