Dobrovského 2023, Havlíčkův Brod 580 01
David Beránek, MSc.
Paní zubařka se tváří velmi důvěryhodně, ale pod každou plombou, kterou mi udělala, se objevily problémy. Zub, na kterém provedla ošetření kanálků, začal po čase vydávat hnis z dásně u kořene - jasný znak špatného provedení léčby kanálku. Navíc nepoužívá moderní technologie, jako jsou například onlay či inlay, a tak může klidně i mladému člověku zbrousit zub a nasadit mu korunku. Bohužel všechny plomby, které mi udělala, jsou špatně provedené. Nyní chodím k specialistovi, který pracuje pod mikroskopem a musíme všechno znovu opravovat. O ceně ani nemluvím. To nejhorší je, že paní zubařka skutečně působí jako profesionálka, takže je třeba být opatrný. Její nedostatečná práce se neprojeví hned po zákroku, ale až po letech, s potenciálně fatálními následky.• Zubní ordinace • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Aja
Vyborná paní zubařka,ví co dělá,bez zbytečného čekaní, vysvětlí,umrtví a odvede krásnou práci.Ordinace a čekarná e čistá,útulná.Sestřička také skvělá.Zde jsme přestala mít strach ze zubařů,Škoda jen,že nepřibírá nové pacienty.Milá a vstřícná.
• Zubní ordinace • Bolest zubu •
Petr
Výborná zubařka, vždycky se bojím, ale vždycky odcházím spokojený :-) Je klidná s příjemná, vysvětluje, a naopak když je potřeba rychlá akce, bez zbytečného pacientova přemýšlení a obav, jedná bez váhání :) Profesionálka na svém místě, neměnil bych.
Hana
S ošetřením u této lékařky jsem byla zatím vždy spokojena. Chodím k ní už několik let na pravidelné prohlídky i s problémy. Ty jsem měla asi dvakrát a pokaždé si s nimi doktorka, ne bezbolestně, ale profesionálně poradila a už se nevrátily. Velké plus je i to, že platí časy objednání a dlouho se nečeká, což je skvělé hlavně s dětmi. Ty jsem k ní také přihlásila. Takže já ji vřele doporučuji i ostatním.
Moni R.
Posledních pár let paní zubařka u mě provádí nekvalitní práci, furt mám problém se 2 zuby co ona není schopná vyřešit , nebo spíše neumí dát kvalitní blombu a navíc minule mi ulomila půlku zubu ani mi o tom necekla jen se zaraženě koukla, když to ruplo a rána to byla pořádná, si myslela, že to asi nepoznám ,tak to zablombovala a hnedka druhý den se mi ulomil o čerstvý rohlík. A sestřička je pěkně namyšlená(si myslí, že je něco víc), jednou jsem se zubařky zeptala jestli nemám problém z dásní a sestra hnedka od stolu stihla ještě dřív než zubařka odštěknout - že bych toho chtěla laskavě nějak moc vědět. Takže lidi od těhlech dvou se držte na míle daleko.
Katka
můj názor na pani doktorku , je negativní :( do dnes mám problémy se zubama..... nebudu dál rozvádět , ale je pro mě velká úleva že mám nového stomatologa :D
E
eeeee
Byl jsem nucen navštívit tuto lékařku na pohotovosti. I přes ujištění , že to mám umrtvené jsem trpěl jako pes.Po příjezdu domů, bolest neslábla, naopak se stupňovala.V pondělí jsem tedy navštívil svojí obvodní lékařku, a ke svému zděšení si vyslechl , že okolí nemocného zubu nebylo vůbec vyčištěné a z toho důvodu se mi pod drenem utvořil opět zánět.Po ošetření bolest polevila a úleva byla nepopsatelná.Nejsem spokojený s ošetřením od této lékařky.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Umí si poradit! Ze svého laického pohledu mohu soudit, že je ve své práci velmi šikovná, vždy jsem byla spokojená. Opravila mi zuby po jiném doktorovi a dodnes jsem jí za to vděčná.
Připojuji se k hodnocení,vždy jsem s přístupem paní doktorky i její prací spokojena.Je milá,vstřícná a ochotná.
Velmi dobrá lékařka, vždy odcházím spokojen.