Milana Ciprová

Pediatr Více

Jablonec nad Nisou 1 adresa

Ordinace

Jablonec nad Nisou

Super lékařka.. dojíždíme až od Frýdlantu a nemůžu si vynachválit. V Liberecké nemocnici nás poslali se synem domů ,že na poslech v pořádku ..druhý den od lékařky ciprové posláno na rentgen, že se jí to nezdá a měl lehčí zápal plic. Na odběry trpělivá a u miminka pečlivá takže jedině doporučuji.

• A

léčila nás pro oboustranný zápal plic a dítě bylo přijato do nemocnice v téměř kritickém stavu. Malému jsou 4 roky a první den byl neustále pod kapačkami

• Ordinace Jiný  •

Paní doktorku jsem navštěvovala celé dětství a bylo mi líto, že musím odejít. Nyní ji navštěvuji s oběma dětmi. Nynější sestřička je taky úžasná ale hrozně ráda vzpomínám na její původní. Tu jsem jako dítě zbožňovala

• Ordinace Jiný  •

K paní doktorce jsem chodila s oběma dcerami, jsou od sebe 7 let, a vždy jsem byla spokojená, byla pečlivá, nikdy nic nezanedbala . Škoda, že dcery bydlí i s dětmi mimo Jablonec, protože by chodili k ni.

• Ordinace Jiný  •

K paní doktorce docházíme se synem již 9 let. Vždy jsem se setkala s velmi citlivým a profesionálním přístupem. Paní doktorka výborně diagnostikovala závažné onemocnění a dokonale nasadila léčbu. Jen díky tomu se podařilo onemocnění překonat.Vždy je ochotná pomoci i nad rámec svých povinností.
    Ing. Kittelová

• výborná doktorka, milá,c itlivý přístup, nedává zbytečně antibiotika, pošle ke specialistovi. Po přestěhování jsme přešli jinam, ale radši jsme se vrátili a dojíždíme.

• Mudr. Ciprová je již třetím naším pediatrem. S prvním dítětem jsem chodila k mudr. Foglové pak mudr. Fastrovi a ona je jednoznačně nejlepší. I když může působit odtažitě, není taková. Je to jen její výraz. Chodím tam s dětmi již 10 let a nikdy bych neměnila. Konzultuje s rodiči a nechová se tak, jako jiní, že ona je ta mudr. Mám s dětmi spoustu problémů, jsou často nemocné a vždycky mi výborně poradí a operativně řeší. Nabízí vše, co je pro děti dostupné, nejlepší a o čem rodiče ani nevědí.Ozdravovny, ozdravné pobyty, návštěvy specialistů atd.
    Neměnila bych. Je výborná!

• A

Nemám osobní lékařskou zkušenost s paní doktorkou. jen mě vadí její nezodpovědný přístup k "rádoby nemocným" dětem, kterým záškoláctví kouká z očí. Ale takových je mezi námi bohužel dost...a jsou to vděční "pacienti" bez rizika.

S paní doktorkou jme měli tu čest na pohotovosti a s horším přístupem lékaře k dítěti jsem se nikdy nesetkala. Zvažuji podání stížnosti vyšším instancím.

• K této lékařce chodíme pouze v době záskoku,ale spokojení nejsme.Ordinuje ode dveří,nemocné dítě pořádně neprohlédne,paragraf na dítě nenapíše.Tváří se jako,že jí obtěžujeme.Asi nikdy nemá svůj den.